لهجه شهر شما چه طوریه؟
14 Jahre 6 Monate her - 14 Jahre 6 Monate her #21953
von AM!N
AM!N antwortete auf پاسخ: لهجه شهر شما چه طوریه؟
*** پانتورکیسم چه ربطی به زبان ترکی داره ؟ زبان یه ابزار ارتباطیه همین ! درضمن پستت بوی نژادپرستی میده شدیدآ ! اطلاعات غلط هم که میدی ! ***InvincibleMJ schrieb: آموزشش یجورایی تبلیغ حساب میشه. این زبان کاملا بیگانست و سوغاتش هم جهل بود و بوجود اومدن ایدئولوژی جاهلانه ای مثل پان ترکیسم برای مردمی که ترک نژاد نبودن.
Letzte Änderung: 14 Jahre 6 Monate her von Hamid.
Bitte Anmelden oder Registrieren um der Konversation beizutreten.
14 Jahre 6 Monate her - 14 Jahre 6 Monate her #21958
von Nikolay
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
Nikolay antwortete auf پاسخ: لهجه شهر شما چه طوریه؟
اول فکر کن بعد حرف بزن. تو نمیفهمی پان ترکیسم چه ربطی داره. ربطش اینه که کسایی که ترک نژاد نیستند میان از ناسیونالیسم ترکی حرف میزنن و بعضی هاشون تجزیه طلب میشن و بعضی دیگه کلی جنایت میکنن. نمونش هم کشتار ارامنه و یونانی ها. در ضمن اول برو معنی نژادپرستی رو بفهم بعد بیا از نژادپرستی حرف بزن.
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
Letzte Änderung: 14 Jahre 6 Monate her von Nikolay.
14 Jahre 6 Monate her #21966
von Farnaz
Farnaz antwortete auf پاسخ: لهجه شهر شما چه طوریه؟
چرا سفسطه می کنی محمد! من کاری به حرفات ندارم فقط همین لحنت نشون می ده که تو یه ادمه افراطی شدی(شاید اقتضای سنت هم باشه) به هر حال روی راهی که پیش گرفتی بیشتر فکر کن سعی کن جو گیر نشی راجع به یه موضوعه خاص که تمومه فکرو زندگیت مشغولش بشه!!
راجع به لهجه هم باید بگم یه معلم ادبیات داشتیم می گفت تا کسی استعداد اینکه هم بتونه فارسی حرف بزنه هم با لهجه بهتره که اصن لهجه رو بذاره کنار یا حداقل بتونه تویه هر شهری رفت باهمون لهجه ی خاص خودشون حرف بزنه... منم از این استعدادا ندارم
چه فایده لهجه داشته باشی بعد بقیه نفهمن که چی می گی
راجع به لهجه هم باید بگم یه معلم ادبیات داشتیم می گفت تا کسی استعداد اینکه هم بتونه فارسی حرف بزنه هم با لهجه بهتره که اصن لهجه رو بذاره کنار یا حداقل بتونه تویه هر شهری رفت باهمون لهجه ی خاص خودشون حرف بزنه... منم از این استعدادا ندارم
14 Jahre 6 Monate her #21969
von Nasim
Nasim antwortete auf پاسخ: لهجه شهر شما چه طوریه؟
فرناز جون شیرازی ها لهجه ندارن ؟! فکر می کنم بعضی از کلماتشون هم با ما فرق داره !؟
14 Jahre 6 Monate her - 14 Jahre 6 Monate her #21970
von Elnaz
Elnaz antwortete auf پاسخ: لهجه شهر شما چه طوریه؟
تمام لهجهها و گویشهای ایرانی میراث ملی ما هستن و باید همشون رو حفظ کنیم. واسه همین ترک زبانها، لر زبانها، کرد زبانها، گیلکیها، شیرازیها، کرمانیها، یزدیها، مشهدیها و غیره و غیره باید به بچههاشون لهجهشون رو یاد بدن و به نظر من هر ایرانی باید دست کم در کنار "پارسی" یک لهجه یا گویش محلی هم یاد بگیره، منم خودم یاد گرفتم و دارم یاد میگیرم.
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
Letzte Änderung: 14 Jahre 6 Monate her von Elnaz.
14 Jahre 6 Monate her #21975
von Michaellover
Dankeschön erhalten::
1065
Geburtstag:
10 Aug. 1997
"...Before You start Pointing Fingers Make Sure Your Hands Are Clean"
- Working Day And Night
-
- Live The Life You Love
Michaellover antwortete auf پاسخ: لهجه شهر شما چه طوریه؟
دوستان من خدای زبون و لهجه گیلکیم هرکی سوال داره بپرسه اگه خواستید از این به بعد براتون گیلکی پست بدم
"...Before You start Pointing Fingers Make Sure Your Hands Are Clean"
Ladezeit der Seite: 0.361 Sekunden