فرهنگم آرزوست ! ( اعدام در عام )
- Wanna Be Starting Something
-
- i♥MJ
ولی ما هیچ وقت در جایگاه خدا نیستیم که تشخیص بدیم چه کسی باید بمیره و چه کسی باید زنده بمونه
سپاس
Bitte Anmelden oder Registrieren um der Konversation beizutreten.
- a Guest
-
- Benutzer
-
و بعضی وقت ها این عدالت یخورده واسه ما که از دور قضیه رو میبینیم آزار دهندست
اما زمانی اینو درک میکنیم که خودمو رو جای خانواده ی اون شخصی که کشته شده بزاریم
عزیزشون رو ازشون گرفتند
اگه اعدامش نکنند فردا همین خوده من اولین نفرم که میگم : این عدالته مملکتمونه!!!!!
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
- Speechless
-
باید باهاش چی کار کرد؟ کیا ب ما میگن بی فرهنگ و وحشی و خونخوار؟؟؟. اونایی که شکم مجرما رو به آب میبستن یا اونایی که از صندلی الکتریکی استفاده میکردن یا اونیی که قیر داغ میریختن رو بدن یه ادم و بعدش پر میریختن روش یا شایدم اونایی که به یه بی گناه تهمت بچه بازی میزنن.چرا (((چون خیلی بزرگ بود و از بزرگیش میترسیدن)))
.کدومش بی فرهنگیه؟؟؟؟؟؟؟؟
اونا هم از بزرگیه ما میترسن که کارای مارو بد جلوه میدنو خودشون ........
- Wanna Be Starting Something
-
- i♥MJ
درودsinalovermj schrieb: داداش عرفان درسته ما در جایگاه خدا نیستیم بگیم کی بمیره و کی زنده باشه ولی عدالت باید رعایت بشه
و بعضی وقت ها این عدالت یخورده واسه ما که از دور قضیه رو میبینیم آزار دهندست
اما زمانی اینو درک میکنیم که خودمو رو جای خانواده ی اون شخصی که کشته شده بزاریم
عزیزشون رو ازشون گرفتند
اگه اعدامش نکنند فردا همین خوده من اولین نفرم که میگم : این عدالته مملکتمونه!!!!!
![]()
اگه یکی از شما دزدی کنه شما هم باید از اون دزدی کنی؟
به نظرمن در مورد قتل رعایت عدالت این هستش که طرف رو تا اخر عمرش زندانی کنن که این خودش از صدتا اعدام کردن هم واسش بدتره نه که بیایم چون طرف یه نفر رو کشته ما هم بیایم اون رو بکشیم
بعدشم اینقدر با اطمینان در مورد افراد صحبت نکنین، شما که نمیدونین شاید من هم یکی از افراد نزدیک به اینجور قضیه باشم شایدم نباشم
سپاس
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه