زادروز شایان
13 Jahre 9 Monate her #30203
von SaSa M
SaSa M antwortete auf زادروز شایان
شایان جان تولدت هم مبارک ! 100 سال به این سالها ... امیدوارم همیشه زیر سایه مایکل پیروز باشی ...
Folgende Benutzer bedankten sich: شايان
Bitte Anmelden oder Registrieren um der Konversation beizutreten.
13 Jahre 9 Monate her #30204
von شايان
شايان antwortete auf زادروز شایان
@ علی
ازت ممنونم علی جان به خاطر این تاپیکی که زدی و محبتی که داشتی شما هم همیشه موفق و پیروز باشی الهییییییییی

@الناز
سپاسگزارم الناز جان به خاطر تبریک و آرزوی خوبت..خیلی خوشحالم که چنین مدیر خوب و دوست مهربونی دارم امیدوارم همیشه سلامت باشی و خندون

@وحید
ممنون وحید جان به خاطر تبریکت امیدوارم شما هم همیشه موفق باشی و در هر زمینه ای قدم گذاشتی موفق باشی
@ عاطفه
خیلی سپاسگزارم عاطفه جان لطف داری...حسابی روحیه ام عوض شد با دیدن این کیک زیبا و شکیلی که به مناسبت تولدم گذاشتی خیلی ازت ممنونم.امیدوارم شما هم به آرزوهات برسی و در مراحل زندگیت موفق باشی

@فرناز
به به یک خانم با شخصیت آذری دیگه!چند روز دیگه برای شما هم یک تولد بگیریم...ممنون فرناز جان دوست خوبم امیدوارم هیمشه سالم و سلامت و پرانرژی باشی مثل همیشه و بتونی موفق و سعادتمند باشی در هر مرحله ای از زندگیت که قرار داری
@نسیم
ممنونم نسیم جان..خیلی ازت ممنونم دوست مهربون و پرانرژی امیدوارم که همیشه سر حال و سلامت باشی و بتونی در زندگیت و کارهات پیروز باشی خیلی چیزهای خوبی ازت یاد گرفتم امیدوارم بتونم محبتت رو جبران کنم

@sasa m
ازت ممنونم دوست عزیز که اسمت رو هم نمیدونم و خیلی خوشحالم که اولین ارسالت مربوط به تولد منه و برام باعث خوشحالیه و از محبت سپاسگزارم امیدوارم همیشه سلامت و موفق باشی
ازت ممنونم علی جان به خاطر این تاپیکی که زدی و محبتی که داشتی شما هم همیشه موفق و پیروز باشی الهییییییییی
@الناز
سپاسگزارم الناز جان به خاطر تبریک و آرزوی خوبت..خیلی خوشحالم که چنین مدیر خوب و دوست مهربونی دارم امیدوارم همیشه سلامت باشی و خندون
@وحید
ممنون وحید جان به خاطر تبریکت امیدوارم شما هم همیشه موفق باشی و در هر زمینه ای قدم گذاشتی موفق باشی
@ عاطفه
خیلی سپاسگزارم عاطفه جان لطف داری...حسابی روحیه ام عوض شد با دیدن این کیک زیبا و شکیلی که به مناسبت تولدم گذاشتی خیلی ازت ممنونم.امیدوارم شما هم به آرزوهات برسی و در مراحل زندگیت موفق باشی
@فرناز
به به یک خانم با شخصیت آذری دیگه!چند روز دیگه برای شما هم یک تولد بگیریم...ممنون فرناز جان دوست خوبم امیدوارم هیمشه سالم و سلامت و پرانرژی باشی مثل همیشه و بتونی موفق و سعادتمند باشی در هر مرحله ای از زندگیت که قرار داری
@نسیم
ممنونم نسیم جان..خیلی ازت ممنونم دوست مهربون و پرانرژی امیدوارم که همیشه سر حال و سلامت باشی و بتونی در زندگیت و کارهات پیروز باشی خیلی چیزهای خوبی ازت یاد گرفتم امیدوارم بتونم محبتت رو جبران کنم
@sasa m
ازت ممنونم دوست عزیز که اسمت رو هم نمیدونم و خیلی خوشحالم که اولین ارسالت مربوط به تولد منه و برام باعث خوشحالیه و از محبت سپاسگزارم امیدوارم همیشه سلامت و موفق باشی
13 Jahre 9 Monate her #30205
von Ehsan
Ehsan antwortete auf زادروز شایان
تولد مبارک جیمی هندریکس ایران.امیدوارم 23999857667467 سال زندگی کنی.تولدت مبارک شایان.
/
/
13 Jahre 9 Monate her #30207
von شاپرک
شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
شاپرک antwortete auf زادروز شایان
تبریک میگم. الهی که هم در موسیقی و هنرتون به جایی که میخواین برسین و مهم تر از اون... اخلاق فوق العاده ای که دارید هممممیشه و در همه موقعیت ها همینجوری بمونه.
شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
13 Jahre 9 Monate her #30210
von ++ sama
++ sama antwortete auf زادروز شایان
زاد روزت شادباش شایان ...++
+... امیدوارم سرشار از سلامتی
+...موفقیت
+...شادی
+... و آرامش باشی
امیدوارم همیشه لبخند ...+ بزنی
و
توی قلب...ت....همیشه
یک کودک جادویی ...+ باقی بمونی
یک روز عالی ..پر از انرژی ..شادی ... رنگی و لحظه های بی نظیر برات آرزو دارم
حسابی خوش باشی و سرشار از حس ناب زندگی
آرزومند جریان بهترین ها ....+ برای تو
.
.
پ .ن : پیشاپیش شادباش گفتم ... هر روزت بی نظیر باشه .. سرشار از شفا و زیبایی ++
+... امیدوارم سرشار از سلامتی
+...موفقیت
+...شادی
+... و آرامش باشی
امیدوارم همیشه لبخند ...+ بزنی
و
توی قلب...ت....همیشه
یک کودک جادویی ...+ باقی بمونی
یک روز عالی ..پر از انرژی ..شادی ... رنگی و لحظه های بی نظیر برات آرزو دارم
حسابی خوش باشی و سرشار از حس ناب زندگی
آرزومند جریان بهترین ها ....+ برای تو
.
.
پ .ن : پیشاپیش شادباش گفتم ... هر روزت بی نظیر باشه .. سرشار از شفا و زیبایی ++
13 Jahre 9 Monate her #30211
von dorsa mj
dorsa mj antwortete auf زادروز شایان
تولدت مبارک شایان

ایشالا صد و بیست ساله شی

با ارزویبهترین ها برای تو ...
ایشالا صد و بیست ساله شی
با ارزویبهترین ها برای تو ...
Moderatoren: Farnaz
Ladezeit der Seite: 0.439 Sekunden