مایکل در شبکه های ماهواره ای
14 years 10 months ago #15000
by mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
Replied by mohammad on topic پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
والا تو بد , هیستوری , دنجرس که اینطور بوده . THIS IS IT رو اون تیکش رو که میره پایین نداره یا این که مایکل اونجا هنوز نرفته بوده این حرکتو .
به احتمال زیاد . ولی بازم من با کمک یه چیزی این کارو کردم تمام عضلات پشت پام گرفت . تا چند روز هم اینطوری بود . فکر کنم یه تمرینی چیزی لازم داره .
به احتمال زیاد . ولی بازم من با کمک یه چیزی این کارو کردم تمام عضلات پشت پام گرفت . تا چند روز هم اینطوری بود . فکر کنم یه تمرینی چیزی لازم داره .
www.fullmjj.ir
Please Log in or Create an account to join the conversation.
14 years 10 months ago #15001
by Jasmine Jackson-mjforever
Thank you received:
486
Birthdate:
01 Dec 1997
- Jasmine Jackson-mjforever
-
Topic Author
- Working Day And Night
-
Replied by Jasmine Jackson-mjforever on topic پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
هم کفش هست و هم پیچ و از این جور چیزا
نمیدونم اون کلیپی که مایکل داشت اسموث کریمینال رو اجرا میکرد و یه دفعه خورد زمین رو دیدین یا نه
همه ی اینا با هم باعث میشه که این حرکت اجرا بشه
و به قول امکان نداره کسی بدون تمرین های خاص و این جور چیزا بتونه این حرکتو انجام بده.
نمیدونم اون کلیپی که مایکل داشت اسموث کریمینال رو اجرا میکرد و یه دفعه خورد زمین رو دیدین یا نه
و به قول امکان نداره کسی بدون تمرین های خاص و این جور چیزا بتونه این حرکتو انجام بده.
14 years 10 months ago #15003
by mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
www.fullmjj.ir
14 years 10 months ago #15005
by mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
من اون رو که میخوره زمین شنیدم ولی ندیدم . اگه لینک داری بذار . اگ نه اسمشو بذار که سرچ کنم .mjforever wrote: هم کفش هست و هم پیچ و از این جور چیزا
www.fullmjj.ir
14 years 10 months ago - 14 years 10 months ago #15007
by Jasmine Jackson-mjforever
Thank you received:
486
Birthdate:
01 Dec 1997
- Jasmine Jackson-mjforever
-
Topic Author
- Working Day And Night
-
Replied by Jasmine Jackson-mjforever on topic پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
راستش اصلا نمیدونم ویدیوش کجاست
یه ویدیوی کم حجمه
تو یوتیوب بزنی michael jackson falling down on smooth criminal حتما میاد
یه ویدیوی کم حجمه
تو یوتیوب بزنی michael jackson falling down on smooth criminal حتما میاد
Last edit: 14 years 10 months ago by Jasmine Jackson-mjforever.
14 years 10 months ago #15008
by mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
مرسی یاسمین .
بچه ها این هفته تویه امریکن ایدل دارن اهنگ هایه Rock n roll رو میخونن . اولیش مال مایکل بود . Man In Mirror .
دو تا خواننده این اهنگ رو خوندن . یکیشون که یکی از شرکت کننده هایه پسر مسابقه بود . اون یکی هم اسمش یادم نیست ولی تو اجرا I Just Can't Stop Loving You تو دنجرس با مایکل میخونه . همونی که اهنگ اصلی رو هم خونده . ولی برام جالب اینه که وقتی اهنگ تموم شد استیون تایلر گفت به افتخار نویسنده اهنگ دست بزنید . بهترین شعریه که تا به حال نوشته شده !!!!!!!
مگه یه مرد این اهنگ رو ننوشته بود ؟ مردی در اینه رو میگم .
بچه ها این هفته تویه امریکن ایدل دارن اهنگ هایه Rock n roll رو میخونن . اولیش مال مایکل بود . Man In Mirror .
دو تا خواننده این اهنگ رو خوندن . یکیشون که یکی از شرکت کننده هایه پسر مسابقه بود . اون یکی هم اسمش یادم نیست ولی تو اجرا I Just Can't Stop Loving You تو دنجرس با مایکل میخونه . همونی که اهنگ اصلی رو هم خونده . ولی برام جالب اینه که وقتی اهنگ تموم شد استیون تایلر گفت به افتخار نویسنده اهنگ دست بزنید . بهترین شعریه که تا به حال نوشته شده !!!!!!!
مگه یه مرد این اهنگ رو ننوشته بود ؟ مردی در اینه رو میگم .
www.fullmjj.ir
Moderators: مایکلا
Time to create page: 0.363 seconds