پرسش و پاسخ پيرامون مايكل
14 years 3 months ago #24590
by farzam
She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate
Replied by farzam on topic پاسخ: پرسش و پاسخ پيرامون مايكل
يك سوال
يك كليپي هست كه مايكل تو يك جا مثل صحرا ي و داره ميرقصه اون مربوط به همون فيلم كوتاهي ه كه تو كاور دنجوراس ه ؟؟؟؟
يك كليپي هست كه مايكل تو يك جا مثل صحرا ي و داره ميرقصه اون مربوط به همون فيلم كوتاهي ه كه تو كاور دنجوراس ه ؟؟؟؟
Please Log in or Create an account to join the conversation.
14 years 3 months ago #24592
by Michaellover
Thank you received:
1065
Birthdate:
10 Aug 1997
"...Before You start Pointing Fingers Make Sure Your Hands Are Clean"
- Working Day And Night
-
- Live The Life You Love
Replied by Michaellover on topic پاسخ: پرسش و پاسخ پيرامون مايكل
درود
بله,امین که تو قسمت کاور ها لینک دنلودش رو گذاشته!!!!!
بله,امین که تو قسمت کاور ها لینک دنلودش رو گذاشته!!!!!
"...Before You start Pointing Fingers Make Sure Your Hands Are Clean"
14 years 3 months ago #24600
by farzam
Replied by farzam on topic پاسخ: پرسش و پاسخ پيرامون مايكل
اخه اوني كه من ديدم توي فضاي صحرايي داشت ميرقصيدو طولاني بود ولي اين يكي كه امين گفته بود ماله موباله فقط يك لحظه اونو نشون ميده ؟؟؟؟
اصن گيج شدم
اصن گيج شدم
14 years 3 months ago #24602
by FeanoR
Replied by FeanoR on topic پاسخ: پرسش و پاسخ پيرامون مايكل
من جدا دارمش، یکی من برای تبلیغ آلبوم دنجروس هست که حدود یک دقیقه هست و اون تیکه بلک اور وایت رو میخونه و میرقصه تو صحرا... حالا نمیدونم قضیه چیه
The following user(s) said Thank You: farzam
14 years 2 months ago - 14 years 2 months ago #25155
by meysam
Replied by meysam on topic پرسش و پاسخ پيرامون مايكل
سلام دوستان عزیزم میخواستم به من کمک کنین
من واقعا طرفدار مایکل هستم و اینو همه اطرافیانم میدونم و وقتی درباره مایکل با من حرف میزنن همیشه سوالی که از من میپرسن اینه که چرا مایکل مثل خانوما آرایش میکرد مگه مردا هم ارایش میکنن در همه جای دنیا خانوما ارایش میکنن ولی این یه مرده مردای امریکایی هم ارایش نمیکنن من هیچ وقت نمیتونم جوابشونو بدم همیشه تفره میرم بحثو عوض میکنم و حالا شده برام یه سوال که چطوری جواب بدم لطفا کمکم کنیند منتظرم.
من واقعا طرفدار مایکل هستم و اینو همه اطرافیانم میدونم و وقتی درباره مایکل با من حرف میزنن همیشه سوالی که از من میپرسن اینه که چرا مایکل مثل خانوما آرایش میکرد مگه مردا هم ارایش میکنن در همه جای دنیا خانوما ارایش میکنن ولی این یه مرده مردای امریکایی هم ارایش نمیکنن من هیچ وقت نمیتونم جوابشونو بدم همیشه تفره میرم بحثو عوض میکنم و حالا شده برام یه سوال که چطوری جواب بدم لطفا کمکم کنیند منتظرم.
Last edit: 14 years 2 months ago by مایکلا.
14 years 2 months ago #25156
by aisan
when you have faith in yourself you dont need others to believe in you
Replied by aisan on topic پاسخ: پرسش و پاسخ پيرامون مايكل
من فقط نمیفهمم چرا پستت این شکلیه؟؟ " این متن برای کاربران مهمان پنهان است " چیه دیگه؟؟؟
من هم وقتی یکی این حرفو میزنه میگم اگه تو هم بیماری پوستی داشتی بیشتر از مایکل آرایش میکردی. اینو یادم نمیاد کجا خوندم ولی گفته بود که مایکل برای این آرایش میکرد. بعدشم میگم که پس چرا راجب آدام لمبرت این جوری حرف نمیزنین؟ مگه اون آرایش نمیکنه؟ مگه واسه اون بد نیست؟ دیگه تفریبا این سوالو کسی نمیپرسه چون تعداد پسرایی که آرایش میکنن کم نیست.
بعضی موقع ها هرچی بهشون میگی فایده نداره آخرش بعد از یه ساعت جنگ و دعوا میگم دلش میخواست به کسی چه مربوطه؟؟
ولی معمولا میگی بیماری داشت قانع میشن.
من هم وقتی یکی این حرفو میزنه میگم اگه تو هم بیماری پوستی داشتی بیشتر از مایکل آرایش میکردی. اینو یادم نمیاد کجا خوندم ولی گفته بود که مایکل برای این آرایش میکرد. بعدشم میگم که پس چرا راجب آدام لمبرت این جوری حرف نمیزنین؟ مگه اون آرایش نمیکنه؟ مگه واسه اون بد نیست؟ دیگه تفریبا این سوالو کسی نمیپرسه چون تعداد پسرایی که آرایش میکنن کم نیست.
when you have faith in yourself you dont need others to believe in you
The following user(s) said Thank You: meysam
Moderators: مایکلا
Time to create page: 0.349 seconds