عكسهاي مايكل
15 years 2 months ago #3814
by FeanoR
Replied by FeanoR on topic پاسخ: عكسهاي مايكل
حالا چی اجباری هست که حتما باید عکس گذاشت من خودم همون دو تا عکسی که مایکل با بچه ها هست یکی از دوستان لازم داشت براش گذاشتم و گرنه قصد عکس گذاشتن نداشتم البته موضوع این تایپیک فرق میکرد اگر پستهای اول بخونی ولی من کلا همه ی عکس های مایکل رو دارم هر عکسی رو میخوای بگین بزارم اگه خیلی لازم داشتین
The following user(s) said Thank You: کوچکترین طرفدار
The topic has been locked.
15 years 2 months ago #3817
by کوچکترین طرفدار
Thank you received:
689
Birthdate:
20 Jun 1990
وای ببخشید. من پست های اول رو نخونده بودم
سپاس
- Wanna Be Starting Something
-
- i♥MJ
Replied by کوچکترین طرفدار on topic پاسخ: عكسهاي مايكل
درودFeanoR wrote: حالا چی اجباری هست که حتما باید عکس گذاشت من خودم همون دو تا عکسی که مایکل با بچه ها هست یکی از دوستان لازم داشت براش گذاشتم و گرنه قصد عکس گذاشتن نداشتم البته موضوع این تایپیک فرق میکرد اگر پستهای اول بخونی ولی من کلا همه ی عکس های مایکل رو دارم هر عکسی رو میخوای بگین بزارم اگه خیلی لازم داشتین
وای ببخشید. من پست های اول رو نخونده بودم
سپاس
15 years 2 months ago #3985
by Melika MJ
peace be upon him
Replied by Melika MJ on topic پاسخ: عكسهاي مايكل
دوستان یه سوال!می دونم که مایکل با مدونا دوست بوده.تاحالا باهم عکس گرفتند؟
peace be upon him
15 years 2 months ago #3988
by Nikolay
مایکل چند تا عکس با مدونا داره.
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
Replied by Nikolay on topic پاسخ: عكسهاي مايكل
michoo wrote: دوستان یه سوال!می دونم که مایکل با مدونا دوست بوده.تاحالا باهم عکس گرفتند؟
مایکل چند تا عکس با مدونا داره.
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
15 years 2 months ago #3994
by FeanoR
Replied by FeanoR on topic پاسخ: عكسهاي مايكل
مایکل با مدونا عکس زیاد داره ولی فعلا همین به چشمم خورد
البته رابطه ی مایکل و مدونا مال زمانیه که هنوز به مایکل شایعه های بزرگ نزده بودن یعنی میشه همون دهه 80 که حتی مدونا تو این زمان تحت تاثیر تریلر قرار گرفته بود که در بیشتر کنسرتهای این دهه اش آهنگهای آلبوم تریلر مایکل رو کاور میکرد ولی بعد از این دهه اصلا انگار که مایکلی نیست و دیگه حتی مایکل رو ندید(البته از نظر عقیده و نظریه با اختلاف داشتن)
البته رابطه ی مایکل و مدونا مال زمانیه که هنوز به مایکل شایعه های بزرگ نزده بودن یعنی میشه همون دهه 80 که حتی مدونا تو این زمان تحت تاثیر تریلر قرار گرفته بود که در بیشتر کنسرتهای این دهه اش آهنگهای آلبوم تریلر مایکل رو کاور میکرد ولی بعد از این دهه اصلا انگار که مایکلی نیست و دیگه حتی مایکل رو ندید(البته از نظر عقیده و نظریه با اختلاف داشتن)
The following user(s) said Thank You: Melika MJ
Time to create page: 0.419 seconds