کنسرت ها - ویدئو ها و مستند های مایکلی
14 years 10 months ago #15291
by Nasim
Replied by Nasim on topic پاسخ: کنسرت ها - ویدئو ها و مستند های مایکلی
میلاد جان این 17 گیگه آدمو از زندگی ناامید میکنه ! من که کلی ناامیدم ...miladza wrote: وحید اگه میشه مایکل ویژنو واسم بفرس.همون 17gb معروف.مرسی
The topic has been locked.
14 years 10 months ago #15297
by FeanoR
من و ماهان از 4 ساعت قبل اینکه تموم بشه جشن گرفته بودیم و وقتی نگاهش کردیم یک هفته روزه سکوت به احترامش گرفتیم
اولین بار بود که رگ های دست مایکل رو اینقدر واضح و شفاف میدیدم حتی تعداد رگ هاشون شمردم
Replied by FeanoR on topic پاسخ: کنسرت ها - ویدئو ها و مستند های مایکلی
ولی وقتی میبینینش خستگی دانلودش از بدنتون در میرهNasim wrote:
میلاد جان این 17 گیگه آدمو از زندگی ناامید میکنه ! من که کلی ناامیدم ...miladza wrote: وحید اگه میشه مایکل ویژنو واسم بفرس.همون 17gb معروف.مرسی
من و ماهان از 4 ساعت قبل اینکه تموم بشه جشن گرفته بودیم و وقتی نگاهش کردیم یک هفته روزه سکوت به احترامش گرفتیم
اولین بار بود که رگ های دست مایکل رو اینقدر واضح و شفاف میدیدم حتی تعداد رگ هاشون شمردم
14 years 10 months ago #15301
by mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
Replied by mohammad on topic پاسخ: کنسرت ها - ویدئو ها و مستند های مایکلی
ای وحید گفتی دلمو کباب کردی . کلی روش دارم امتحان میکنم که بتونم تورنت مستقیم کنم ولی تنبلی میکنم سراغ اون فرومه نمیرم .
ایشاالاه یه کاریش میکنم همتون بتونید دانلود کنید . منتظر باشید .
ایشاالاه یه کاریش میکنم همتون بتونید دانلود کنید . منتظر باشید .
www.fullmjj.ir
14 years 9 months ago #15333
by milad
حجمش واسم مهم نیست من مشکل دانلود دارم.از mediafire نمیتونم دانلود کنم هی restart میشه سایتش.
Replied by milad on topic پاسخ: کنسرت ها - ویدئو ها و مستند های مایکلی
Nasim wrote:
حجمش واسم مهم نیست من مشکل دانلود دارم.از mediafire نمیتونم دانلود کنم هی restart میشه سایتش.
14 years 9 months ago #15350
by Jasmine Jackson-mjforever
Thank you received:
486
Birthdate:
01 Dec 1997
- Working Day And Night
-
Replied by Jasmine Jackson-mjforever on topic پاسخ: کنسرت ها - ویدئو ها و مستند های مایکلی
نمیشه خریدش؟
فکر کنم بتونیم اصلش رو پیدا کنیم
فکر کنم بتونیم اصلش رو پیدا کنیم
Time to create page: 0.298 seconds