دادگاه قتل مايكل
Elnaz wrote: بحث عدم دسترسی به تلفن نبوده. گفته زنگ نزدم اورژانس چون آدرس خونه رو بلد نبودم. نمیدونستم بگم اورژانس کجا بیاد! خوب خونه که پر از آدم بوده! چطور تونسته بره پایین به آشپز بگه برو "پرینس" رو خبر کن بیاد مرگ باباش رو ببینه! اما نتونسته بهش بگه زنگ بزن اورژانس!
اره دیگه حرف منم همینه . این همه کار کرده به جای این که به همون اشپز بگه زنگ بزن اورژانس بیاد .
بعدشم اول میگه تلفن نبوده بعد حالا میگه ادرسو بلد نبودم . کاش که قبلش حرف هایی که میخواسته بزنه رو با خودش هماهنگ میکرده تا انقدر سوتی نده . که اعصاب ما رو هم خورد نکنه . من اگه جای قاضی بودم همون روز اول سر این دکتر رو میبریدم . ( به این میگن عدالت ) .
www.fullmjj.ir
Please Log in or Create an account to join the conversation.
الانم که یه دروغ راجع به بچه های مایکل سر هم کرده که اره اونارو دلداری دادم پاریسم قبول داشته من تلاشمو کردم
نه اشتباه نشه اون دستگاه توی اون عکس یه CD player هست .در مورد اون عروسک هم توی اون سایت (که آدرسش هم روی عکس هست) نوشته بود که تو اتاق مایکل پیدا شده .Elnaz wrote: یه نکته یادم اومد. موری گفته بود که در اتاق مایکل تلفن وجود نداشته. اما نمیدونم این عکسی که امین گذاشته از اتاق مایکله یا نه.
bemikelike.wordpress.com