آلبوم جديد از منتشر نشده هاي مايكل جكسون به نام Legacy
15 years 4 months ago #221
by Elnaz
Replied by Elnaz on topic پاسخ: آلبوم جديد از منتشر نشده هاي مايكل جكسون به نام Legacy
جدا از اين آهنگها، كلي اجراي كنسرت تور هست كه نديديم!
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
Please Log in or Create an account to join the conversation.
15 years 4 months ago - 15 years 4 months ago #223
by شايان
الناز جان شما ميدونيد ديگه چه كارهايي قرار بود اجرا بشه كه ازش خبر نداريم؟؟آخه من از اون روز اول كه خبر تور اعلام شد دوست داشتم بدونم آهنگ Bad اجرا ميشه با يك اجراي جالبتر از قبلش...تو تيزر يك صحنه اي بود انگار داشتن بد رو ميرقصيدن اما نميشد رو ي اون قضاوت كرد:dry:
Replied by شايان on topic پاسخ: آلبوم جديد از منتشر نشده هاي مايكل جكسون به نام Legacy
Elnaz wrote: جدا از اين آهنگها، كلي اجراي كنسرت تور هست كه نديديم!
الناز جان شما ميدونيد ديگه چه كارهايي قرار بود اجرا بشه كه ازش خبر نداريم؟؟آخه من از اون روز اول كه خبر تور اعلام شد دوست داشتم بدونم آهنگ Bad اجرا ميشه با يك اجراي جالبتر از قبلش...تو تيزر يك صحنه اي بود انگار داشتن بد رو ميرقصيدن اما نميشد رو ي اون قضاوت كرد:dry:
Last edit: 15 years 4 months ago by شايان.
15 years 4 months ago #224
by Elnaz
Replied by Elnaz on topic پاسخ: آلبوم جديد از منتشر نشده هاي مايكل جكسون به نام Legacy
ميدونم كه قرار بوده آهنگ "بد" تمرين بشه.
en.wikipedia.org/wiki/Michael_Jackson's_This_Is_It
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
15 years 4 months ago #228
by e r o s
Replied by e r o s on topic پاسخ: آلبوم جديد از منتشر نشده هاي مايكل جكسون به نام Legacy
اونطوری که گفته شده Bad فقط قرار بوده در چند شب اجرا شه که اگه اینطور باشه به احتمال زیاد هیچ تمرینی براش نبوده. اما در تریلر The Way You Make Me Feel فیلم نام چند ترانه نوشته میشه که بینشون Bad هم به چشم میخوره.
شایان جان تصویر صحنهای که فکر میکنی مربوط به Bad هستو اگه ممکنه بذار ببینیم.
15 years 4 months ago #237
by شايان
من الان خوابگاه هستم تيزر فيلم رو ندارم بگردم پيدا كنم تو اينترنت دانلودش كنم بعدش حتما عكس اون صحنه رو حتما ميذارم:side:
Replied by شايان on topic پاسخ: آلبوم جديد از منتشر نشده هاي مايكل جكسون به نام Legacy
EROS_LoveCrys wrote: اونطوری که گفته شده Bad فقط قرار بوده در چند شب اجرا شه که اگه اینطور باشه به احتمال زیاد هیچ تمرینی براش نبوده. اما در تریلر The Way You Make Me Feel فیلم نام چند ترانه نوشته میشه که بینشون Bad هم به چشم میخوره.
من الان خوابگاه هستم تيزر فيلم رو ندارم بگردم پيدا كنم تو اينترنت دانلودش كنم بعدش حتما عكس اون صحنه رو حتما ميذارم:side:
15 years 4 months ago #244
by شايان
آقا من هر عكسي ميگيرم ميبرم تو paint ميريزم بعد از ذخيره سياه ميشه كاملا چي كار كنم؟؟؟
Moderators: مایکلا
Time to create page: 0.323 seconds