Skip to content
eMJey.com — Michael Jackson Fans United

ترانه فارسی آهنگ ارواح ( گوستز )

14 years 8 months ago #18233 by e r o s

• Wanna Be Starting Something
  • Wanna Be Starting Something
  • I came from a far DREAM

• Thank you received: 383

• Birthdate: 13 May 1989
  • من یه ایده دارم شاید جالب باشه.
    می‌تونی یه تیتراژ دیگه برای انتهای فیلم درست کنی؟
    حتی می‌تونی از حضور خودتم استفاده کنی. نمایش مراحل ضبط آهنگ و لحظه‌های به یاد موندنی یا رقص‌هایی توی استودیو.
    به هرحال این به سلیقه و امضا کاری خودت برمی‌گرده اما تیتراژ اصلیو هزاران هزار بار همه دیدن. حتی اگه شده پشت صحنه‌های دیگه‌ای از فیلم قرار بده. می‌شه گاهی به پشت صحنه‌های فیلم بپردازی گاهی به اجرای فارسیش؛ اینطوری مراحل کار اصلی و مراحل صداگذاری تو و همه بچه‌ها کنار هم نمایش داده می‌شه که فکر می‌کنم با ایده‌ها و طرح‌های خودت جالب‌تر هم بشه.

This is BREAKING NEWS

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 years 8 months ago #18236 by Hamid

• طراح و صاحب امتیاز eMJey
    • طراح و صاحب امتیاز eMJey

• Thank you received: 1119

• Birthdate: 14 Nov 1985
  • فیلم در مراحل پایانی تولیده .
    قرار بر اینکه به صورت خیلی کلی و ساده ، اما کامل و حرفه ای تهیه بشه . ( یعنی به دور از پشت صحنه فیلم و چیزهای اضافه ) چون حجممون هم کمی محدوده .
    اگر استقبال خوبی بشه از این کار ، تو مرحله های بعدی چیزهای مختف دیگه ای رو دوبله می کنیم . مثلا همین پشت صحنه گوستز .
    در مورد حضور خودم در فیلم و این مجموعه ، من نظر خوبی به این کار ندارم ، چون نمی خوام شخصیش کنم اصلا .
    در حد خیلی کمی سعی می کنم به تهیه کننده ها و گردآورندگان این مجموعه اشاره کنم .

برای دیدن تصاویر و نوع کارهای من ، بهتره همه من رو تو کارهای خودم ببینن تا هر فرد دیگه ایه ، حتی اگر اون فرد مایکل جکسون باشه .

یه پشت صحنه خیلی با کیفیت از فیلم گوست دارم که متاسفانه در این مجموعه نمی تونم جا بدم ، چون جای بیشتری برای کار و هزینه این مجموعه برام باقی نذاشته . به امید خدا تو یه مجموعه جدا.

Keep The Faith
    The following user(s) said Thank You: farzam, Nasim, kingmichael

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: مایکلا
    Time to create page: 0.348 seconds