پرسش و پاسخ پيرامون مايكل
15 years 3 months ago #1099
by Nasim
My life is dedicated to LOVING HIM
Replied by Nasim on topic پاسخ: ask and answer about michael
منونم اروس جان !متوجه این نشدم اصلا ! چون کلمه ئ حنجره رو نمیاره ! ... خدای من ! میخواسته مراقب حنجره اش باشه ... حنجره اش کجاست ؟!
(
(
(
(
(
(
(
(
(
(
(
(
(
(
My life is dedicated to LOVING HIM
Please Log in or Create an account to join the conversation.
15 years 3 months ago #1104
by e r o s
Replied by e r o s on topic پاسخ: ask and answer about michael
آره میگه Throat. منبع اشکمون خشکید خون هم گریه کردیم اما دیگه باید قبول کنیم مایکل متعلق به زمین نبود.
15 years 3 months ago #1121
by Hamid
Replied by Hamid on topic پاسخ: ask and answer about michael
در مورد This is it یه سری حرف ها هست که شاید جاش اینجا نباشه و مطرح کردنش توسط من به عنوان یه عضو قدیمی سایت هم درست نباشه .
همین قدر بگم که به شهادت تمام فن هایی که اونجا بودن اونروز و البته افرادی مثل کارن فی ، مایکل اونروز در تعادل نبوده و وضعیت نرمالی نداشته . اگر کسی اطلاعات بیشتری خواست می تونه به من ایمیل کنه یا پیام خصوصی بده .
همین قدر بگم که به شهادت تمام فن هایی که اونجا بودن اونروز و البته افرادی مثل کارن فی ، مایکل اونروز در تعادل نبوده و وضعیت نرمالی نداشته . اگر کسی اطلاعات بیشتری خواست می تونه به من ایمیل کنه یا پیام خصوصی بده .
15 years 3 months ago #1128
by e r o s
حمید جان طبیعیه که همه این اطلاعاتو میخوایم. میتونی همینجا با ذکر اینکه منبع موثق نیست بگی. چون از همین لحظه پیام پوشیدس که رو سرت خراب میشه!!
Replied by e r o s on topic پاسخ: ask and answer about michael
hbmj2 wrote: در مورد This is it یه سری حرف ها هست که شاید جاش اینجا نباشه و مطرح کردنش توسط من به عنوان یه عضو قدیمی سایت هم درست نباشه .
حمید جان طبیعیه که همه این اطلاعاتو میخوایم. میتونی همینجا با ذکر اینکه منبع موثق نیست بگی. چون از همین لحظه پیام پوشیدس که رو سرت خراب میشه!!
15 years 3 months ago #1150
by Jasmine Jackson-mjforever
Thank you received:
486
Birthdate:
01 Dec 1997
- Jasmine Jackson-mjforever
-
Topic Author
- Working Day And Night
-
Replied by Jasmine Jackson-mjforever on topic پاسخ: ask and answer about michael
از نظر جسمانی یا روحی؟
حمیدجان اگر وقت کردی میتونی برام پیام خصوصی بدی؟
حمیدجان اگر وقت کردی میتونی برام پیام خصوصی بدی؟
15 years 3 months ago #1153
by Elnaz
Replied by Elnaz on topic پاسخ: ask and answer about michael
يكي از پرستاراش گفته بود كه مايكل توي همون روزا حال خوبي نداشته و شايد تحت تاثير داروهايي كه از اون دو تا مثلا دكتر ميگرفته اينطوري شده بوده. براي مثال يه نيمهي بدنش سرد و يكي ديگه گرم بوده و پرستاره ميخواد كه مايكل رو سريعا ببرن بيمارستان اما نه مايكل نه هيچكس توجهي نميكنه.
عدهاي هم ميگفتن مايكل در روزهاي 23 و 24 ژوئن قبل از فوتش، شده بوده همون مايكل سابق و ميگن احتمالا به اين دليل بوده كه طي اين روزا شايد داروي خاصي از دكترها دريافت نكرده بوده.
اين چيزيه كه همون سال تو خبرهاي رسمي و تاييد شده گفته شد.
عدهاي هم ميگفتن مايكل در روزهاي 23 و 24 ژوئن قبل از فوتش، شده بوده همون مايكل سابق و ميگن احتمالا به اين دليل بوده كه طي اين روزا شايد داروي خاصي از دكترها دريافت نكرده بوده.
اين چيزيه كه همون سال تو خبرهاي رسمي و تاييد شده گفته شد.
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
Moderators: مایکلا
Time to create page: 0.443 seconds