امروز در تاریخ زندگی مایکل جکسون
14 years 9 months ago #15828
by mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
Replied by mohammad on topic پاسخ: امروز در تاریخ زندگی مایکل جکسون
یه چیزی رو ویکی پدیا اشتباه نوشته اونم اینه که نوشته سال 1993 بدنیا و 2006 مرده و 73 سال سن داشته .
من تعریف این اقا رو از یه نفر شنیدم . حتی یکی از حرف های مایکلو هم راجبش شنیدم . گفته بود که موقعی که میخواست رقص پاشو ببینه دوربین ها یه طرف دیگه رو میگرفتن و مایکل عصبانی میشد . یه جا دیگه هم اینو شنیده بودم . حالا نمیدونم دقیقا همینیه که گفتم یا نه . اگه کسی میدونه بگه .
اون ویدئو هم که دیدم . توش مایکل با حالت گریه و ناراحتی حرف میزنه ادم گریش میگیره .
من تعریف این اقا رو از یه نفر شنیدم . حتی یکی از حرف های مایکلو هم راجبش شنیدم . گفته بود که موقعی که میخواست رقص پاشو ببینه دوربین ها یه طرف دیگه رو میگرفتن و مایکل عصبانی میشد . یه جا دیگه هم اینو شنیده بودم . حالا نمیدونم دقیقا همینیه که گفتم یا نه . اگه کسی میدونه بگه .
اون ویدئو هم که دیدم . توش مایکل با حالت گریه و ناراحتی حرف میزنه ادم گریش میگیره .
www.fullmjj.ir
Please Log in or Create an account to join the conversation.
14 years 9 months ago #15836
by FeanoR
Replied by FeanoR on topic پاسخ: امروز در تاریخ زندگی مایکل جکسون
کنسرت خود جیمز براون هست که مایکل یکسره میگه I love You یکی دو تیکه هم میرقصه بعد بغلش میکنه البته فکر کنمmjforever wrote: یکی دیگه هم که راستش یادم نمیاد چی بود اما یه جشنواره بود که همدیگه رو بغل میکنن و...
14 years 9 months ago #15857
by mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
هان من اینو دارم که میگی . ولی انقدر کیفیت بده خود مایکل هم به زور میشه دید . واقعا بده کیفیت.FeanoR wrote:
کنسرت خود جیمز براون هست که مایکل یکسره میگه I love You یکی دو تیکه هم میرقصه بعد بغلش میکنه البته فکر کنمmjforever wrote: یکی دیگه هم که راستش یادم نمیاد چی بود اما یه جشنواره بود که همدیگه رو بغل میکنن و...
www.fullmjj.ir
14 years 9 months ago #15862
by Jasmine Jackson-mjforever
Thank you received:
486
Birthdate:
01 Dec 1997
مایکل هم لباس سفید داشت
- Working Day And Night
-
Replied by Jasmine Jackson-mjforever on topic پاسخ: امروز در تاریخ زندگی مایکل جکسون
اره دقیقا همونهFeanoR wrote:
مایکل هم لباس سفید داشت
14 years 9 months ago #15869
by mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
www.fullmjj.ir
14 years 9 months ago #15871
by Nemesis865
Thank you received:
119
Birthdate:
03 Aug 1986
!He's Off the Wall, Thriller, Bad, Dangerous, and Invincible. But not history
- Nemesis865
-
Topic Author
- مدیر سایت
-
Replied by Nemesis865 on topic پاسخ: امروز در تاریخ زندگی مایکل جکسون
این که مایکل لباس سفید تنشه جشن تولد 45 سالگی مایکله.
اونی که مایکل لباس ابی تنشه، کنسرت جیمز براونه در 1983 که خود جیمز براون از مایکل می خواد که بیاد روی استیج
اونی که مایکل لباس ابی تنشه، کنسرت جیمز براونه در 1983 که خود جیمز براون از مایکل می خواد که بیاد روی استیج
!He's Off the Wall, Thriller, Bad, Dangerous, and Invincible. But not history
Moderators: مایکلا
Time to create page: 0.297 seconds