انتخاب کنید!
15 years 1 month ago #6471
by Termeh
Replied by Termeh on topic پاسخ: انتخاب کنید!
من دیگه با توجه به شرایطی که توشم عذرم پذیرفته ست.کلا دلیل ندارم برا هیچی
[-(
بیلی جین واااای خداست
GIRL FRIEND VS THE GIRL IS MINE
[-(
بیلی جین واااای خداست
GIRL FRIEND VS THE GIRL IS MINE
The topic has been locked.
15 years 1 month ago #6472
by Farshad
Replied by Farshad on topic پاسخ: انتخاب کنید!
ما که آخر نفهمیدیم تو چه شرایطی هستی
) ولی به هرحال THE GIRL IS MINE چون یکی از شاخترین آهنگهای آلبوم تریلره!
Break Of Dawn vs Hollywood Tonight
Break Of Dawn vs Hollywood Tonight
15 years 1 month ago #6481
by Ehsan
Replied by Ehsan on topic پاسخ: انتخاب کنید!
butter flys.همین طوری.
You Rock My World VS ABC
_________________________________________________________________________________________________________________________________
ترمه جان ناراحت نباش.انشالله سال بعد.منم میخوام امسال کنکور بدم چون از رشتم راضی نیستم.با این اوصاف دقیقا 4 سال عقب میفتم.اما ماهی رو هر وقت از اب بگیری وول میخوره.پس نا امید نباش.(البته اگه منظورتو درست فهمیده باشم
)
You Rock My World VS ABC
_________________________________________________________________________________________________________________________________
ترمه جان ناراحت نباش.انشالله سال بعد.منم میخوام امسال کنکور بدم چون از رشتم راضی نیستم.با این اوصاف دقیقا 4 سال عقب میفتم.اما ماهی رو هر وقت از اب بگیری وول میخوره.پس نا امید نباش.(البته اگه منظورتو درست فهمیده باشم
15 years 1 month ago #6485
by Farshad
Replied by Farshad on topic پاسخ: انتخاب کنید!
اگه موضوع اینه ناامیدی نداره دوست من .امیدتو از دست ندهEhs@n wrote: butter flys.همین طوری.
You Rock My World VS ABC
ترمه جان ناراحت نباش.انشالله سال بعد.منم میخوام امسال کنکور بدم چون از رشتم راضی نیستم.با این اوصاف دقیقا 4 سال عقب میفتم.اما ماهی رو هر وقت از اب بگیری وول میخوره.پس نا امید نباش.(البته اگه منظورتو درست فهمیده باشم)
15 years 1 month ago #6491
by FeanoR
Replied by FeanoR on topic پاسخ: انتخاب کنید!
You Rock My World چون از نظر موسیقی خیلی بیشتر ازش خوشم میادش و ریتم فوق العاده ای داره و رقصش رو هم دوست دارم و صدای مایکل رو هم خیلی دوست دارم تو این آهنگ و ویدئوش هم واقعا دوست دارم و رقصش هم که ترکونده دیگه و دیگه همین جای همتون دلیل گفتم
)
The Lost Children Vs She is out of my life
The Lost Children Vs She is out of my life
Time to create page: 0.332 seconds