Skip to content
eMJey.com — Michael Jackson Fans United

پیشنهادات و انتقادات

13 years 11 months ago - 13 years 11 months ago #29653 by Elnaz

• مترجم و خبرنگار eMJey
  • مترجم و خبرنگار eMJey

• Thank you received: 781

• Birthdate: 23 May 1985
  • پیج فیسبوک سایت فعاله منتها بچه‌های خودمون توش نیستن!
    خودتون همین فرناز :D میره عکسا و پستای بقیه پیجا مثلا همون پیج فیسبوک متخلف دزد رو لایک میزنه ولی تو پیج سایت پیداش نمیشه!

بعدشم اون پیج فیسبوک متخلف اجازه‌ی استفاده از مطالب وب سایت یا وبلاگ رو نداره اگه جایی دیدین نوشته با تشکر از فلانی بگین من زبونم مو درآورد من اصلا نمیخوام اسم من رو بنویسن باید لینک بذارن لینک لینک لینک فقط لینک نرود میخ آهنین در سنگ!!!! من یه نفر بگم فایده نداره باید همه بگن ولی کسی هیچ اهمیتی نمیده نمیشه همهء کارا رو یه نفره کرد که باید همتون حمایت کنین از پیج فیسبوک سایت لایک و شیر کنین کامنت بذارین و مطلب اضافه کنین تو طرحهاش شرکت کنین و تبلیغ کنین براش.... چقدر باید بگم من؟ دیگه خسته شدم به خدا :(

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
    bemikelike.wordpress.com
    Last edit: 13 years 11 months ago by Elnaz.
    The following user(s) said Thank You: Farnaz, ++ sama, blackfire

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 years 10 months ago - 13 years 10 months ago #29721 by ++ sama

• Speechless
    • Speechless
    • when we act from our hearts anything is possible

• Thank you received: 25

• Birthdate: 10 Jan 1985
  • لینک ...+ لینک ...لینک ..++
    کارایی که کردین واسه پیج ام جی ..+ تو فیس بوک خوبه ..++ داره پیشرفت میکنه ...دیده میشه ++++
    الناز ....+ لطفا اینطوری باش دختر .....> :) ++
    Last edit: 13 years 10 months ago by ++ sama.
    The following user(s) said Thank You: Elnaz

13 years 10 months ago #29746 by Ehsan

• Working Day And Night
    • Working Day And Night

• Thank you received: 874

• Birthdate: 31 Jan 1991
  • حاجی جان قبل اینکه سیدت کشته بشه از این پیشنهادات استفاده کن.راستی وحید عرفانم که زیاد فیس نمیاد.برادر خودت بیا پشت فرمون.

12 years 6 months ago - 12 years 6 months ago #33548 by scream

• User
    • User

• Thank you received: 5

• Birthdate: Unknown
  • اي كاش يه تاپيك هم به شايعات رايج درباره مايكل جكسون اختصاص ميداديد.

اينقدر اين شايعات رو واقعي نشون دادن كه حتي ممكنه طرفداراي مايكل هم بعضي هاشو باور كنن..

اينكه تو محفظه اكسيژن ميخوابيده باباش آزار جنسيش ميداده دماغ افتاده يا اينكه بچه هاش ماله خودش نيستن و ده ها شايعه ديگه...
    اگه هم همچين تاپيك و اطلاع رساني قبلا صورت گرفته يه جايي به سر در سايت آويزونش كنين o:-)

چون آمار مهمان هاي بازديد كننده از اين سايت خيلي بالاست همشون هم طرفداراي مايكل نيستن شايد به علت اين شايعات تنفر انگيز ازش دلسرد شده باشن...

MJ Forever :mj9:
    Last edit: 12 years 6 months ago by scream.

12 years 6 months ago #33549 by FeanoR

• مدیر قسمت
    • مدیر قسمت

• Thank you received: 1357

• Birthdate: 02 Apr 1993
  • scream wrote: اي كاش يه تاپيك هم به شايعات رايج درباره مايكل جكسون اختصاص ميداديد.

اينقدر اين شايعات رو واقعي نشون دادن كه حتي ممكنه طرفداراي مايكل هم بعضي هاشو باور كنن..

اينكه تو محفظه اكسيژن ميخوابيده باباش آزار جنسيش ميداده دماغ افتاده يا اينكه بچه هاش ماله خودش نيستن و ده ها شايعه ديگه...
    اگه هم همچين تاپيك و اطلاع رساني قبلا صورت گرفته يه جايي به سر در سايت آويزونش كنين o:-)

چون آمار مهمان هاي بازديد كننده از اين سايت خيلي بالاست همشون هم طرفداراي مايكل نيستن شايد به علت اين شايعات تنفر انگيز ازش دلسرد شده باشن...

MJ Forever :mj9:

تایپیک از مایکل دفاع کنین یکجورایی به همین مربوطه که سایتها یا حالا جاهایی دیگه مثل شبکه های ماهواره ای که از مایکل بد میگن یا شایعه ها رو واقعی جلوه میدن حالا از عمد یا نمیدونن، بچه ها میرن بهشون اخطار میدن...

اما در مورد اینکه توی خود فروم همچین تایپیکی باشه، خب لزومی نداره؟ داره؟ چون بچه هایی که اینجا میان که هیچی تقریبا کل مردم دنیا میدونن اونها بیشترش ظاهرا شایعه بوده دیگه سال 2014 هستش :)) اما اگر برای مهمان ها میخواین که اون تایپیک باید توی بخش گفتگوی مایکلی باشه با اینحال اگه همینجا هم زده بشه اشکالی نداره و میتونین خودتون اون تایپیک رو بزنین... حالا چه توی همین بخش یا بخش گفتگوی مایکلی...
    The following user(s) said Thank You: kingmichael

Time to create page: 0.297 seconds