از مايكل دفاع كنين
14 years 9 months ago #16364
by mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
Replied by mohammad on topic پاسخ: از مايكل دفاع كنين
واقعا مطلبش توهین امیز بود . من همون اولش رفتم نظر دادم . شهروز هم(اگه شهروز خودمون باشه) اومد نظر داد گفت :
آقای مدیر عامل سایت اگر واقعا وجدان داری باید این خبر را پاک کنی. هر چه قدر هم که بگی سایت معتبر دیگهای اونو تایید کرده. مگه قبلا سایت لس آنجلس تایمز که خیلی معروفه نگفت مایکل مسلمان شده؟ اما همش دروغ بود. پس لطفا این پست را پاک کنید. در ضمن بجاش یکم از خوبیهاش بنویسید تا شاید مردم کمی به وضع اسناک این جهان پی ببرن.
بعد طرف گفت :
با سلام چشم به زودی این پست ویرایش میشه ولی اینو به عنوان یه داداش کوچیک میگم بعضی از طرفداراش شعورشون از انسانیت به دوره البته منظورم با اونایی بود که ایمیل دادن و بی ناموسی خودشونو به رخ کشیدند که ما هم از راه قانونی پیگیری میکنیم
ممنون فردا پست ویرایش میشه
من که خیلی حال کردم این اولین جاییه که بار اول به طرف گفتیم پاکش کن حرفمون رو گوش کرد . دمش گرم .

حمید بیچاره این وسط چی کار کرده
)
)
آقای مدیر عامل سایت اگر واقعا وجدان داری باید این خبر را پاک کنی. هر چه قدر هم که بگی سایت معتبر دیگهای اونو تایید کرده. مگه قبلا سایت لس آنجلس تایمز که خیلی معروفه نگفت مایکل مسلمان شده؟ اما همش دروغ بود. پس لطفا این پست را پاک کنید. در ضمن بجاش یکم از خوبیهاش بنویسید تا شاید مردم کمی به وضع اسناک این جهان پی ببرن.
بعد طرف گفت :
با سلام چشم به زودی این پست ویرایش میشه ولی اینو به عنوان یه داداش کوچیک میگم بعضی از طرفداراش شعورشون از انسانیت به دوره البته منظورم با اونایی بود که ایمیل دادن و بی ناموسی خودشونو به رخ کشیدند که ما هم از راه قانونی پیگیری میکنیم
ممنون فردا پست ویرایش میشه
من که خیلی حال کردم این اولین جاییه که بار اول به طرف گفتیم پاکش کن حرفمون رو گوش کرد . دمش گرم .
حمید بیچاره این وسط چی کار کرده
)
)
www.fullmjj.ir
Please Log in or Create an account to join the conversation.
14 years 9 months ago - 14 years 9 months ago #16377
by Elnaz
Replied by Elnaz on topic پاسخ: از مايكل دفاع كنين
مرسی از همه اونایی که ایمیل و نظر دادن
"ما هم از راه قانونی پیگیری میکنیم"
ببخشید؟ قانونی؟!
)
گذشته از اینا... موری به پلیس هم دروغ گفت انتظار دارین به یه مصاحبه کننده دروغ نگه! قاتل مایکل ثابت کرد که هم احمقه و هم بویی از انسانیت نبرده! فقط خودش رو بیشتر خراب کرد... اون چیزی هم گفته (که نمیدونم واقعا گفته یا نه چون دوست ندارم اصلا دنبالش برم) احتمالا کاریه که خودش از ترس عدالت گرفتارش شده بوده این اواخر!
"ما هم از راه قانونی پیگیری میکنیم"
ببخشید؟ قانونی؟!
گذشته از اینا... موری به پلیس هم دروغ گفت انتظار دارین به یه مصاحبه کننده دروغ نگه! قاتل مایکل ثابت کرد که هم احمقه و هم بویی از انسانیت نبرده! فقط خودش رو بیشتر خراب کرد... اون چیزی هم گفته (که نمیدونم واقعا گفته یا نه چون دوست ندارم اصلا دنبالش برم) احتمالا کاریه که خودش از ترس عدالت گرفتارش شده بوده این اواخر!
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
Last edit: 14 years 9 months ago by Elnaz.
14 years 9 months ago #16404
by mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
Replied by mohammad on topic پاسخ: از مايكل دفاع كنين
michaellover عزیز اگه از این به بعد خواستی وبی رو معرفی کن که به مایکل توهین کرده کافیه تو همین تاپیک اعلام کنی و براش تاپیک دیگه ای نزنی . چون الان یه تاپیک دیگه هم زدی . اینا فقط باعث شلوغی میشه ولی اگه همینجا اعلام کنی خیلی بهتره .
ممنون
ممنون
www.fullmjj.ir
14 years 9 months ago #16410
by Jasmine Jackson-mjforever
Thank you received:
486
Birthdate:
01 Dec 1997
- Working Day And Night
-
Replied by Jasmine Jackson-mjforever on topic پاسخ: از مايكل دفاع كنين
ایکاش همه ی سایت ها از انسانیت چیزی سرشون میشد
14 years 9 months ago #16427
by MARIA JACKSON
Thank you received:
20
Birthdate:
27 Aug 1986
- Speechless
-
- I LOVE YOU ALL
Replied by MARIA JACKSON on topic پاسخ: از مايكل دفاع كنين
شگفت آور بود! واقعا جز عجایب دنیاست...
سایتی پس از اعتراض هواداران سلطان موسیقی به دلیل اطلاع رسانی غلط ، پست را حذف کرده و از حامیان وی عذرخواهی کرد...

من که شاخ در آوردم
?
سایتی پس از اعتراض هواداران سلطان موسیقی به دلیل اطلاع رسانی غلط ، پست را حذف کرده و از حامیان وی عذرخواهی کرد...
من که شاخ در آوردم
14 years 9 months ago #16429
by kingmichael
Thank you received:
1458
Birthdate:
Unknown
- Dangerous
-
- Legends live forever
Replied by kingmichael on topic پاسخ: از مايكل دفاع كنين
معلومه هنوز آدم با وجدان پیدا میشه
دستشون درد نکنه
دستشون درد نکنه
Moderators: FeanoR, کوچکترین طرفدار
Time to create page: 0.311 seconds