Resident Evil
14 years 3 weeks ago #27974
by Hamid
Replied by Hamid on topic Resident Evil
اوه شما چقدر خشن شدین یهو!
علی منظور عمده من از س----ک""""س---- و مسائل اینجوری صرفا نمایش اینها تو بازی نیست. منظور من اینکه خیلی جا داره بیشتر به رابطه و پیوند بین کاراکترها بپردازه.
گاهی تو بازی پیش میاد آدم رسما دلش می خواد کاراکتر اصلی، کاراکتر زن رو ببوسه!
علی منظور عمده من از س----ک""""س---- و مسائل اینجوری صرفا نمایش اینها تو بازی نیست. منظور من اینکه خیلی جا داره بیشتر به رابطه و پیوند بین کاراکترها بپردازه.
گاهی تو بازی پیش میاد آدم رسما دلش می خواد کاراکتر اصلی، کاراکتر زن رو ببوسه!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
14 years 3 weeks ago - 14 years 2 weeks ago #27995
by e r o s
Replied by e r o s on topic Resident Evil
آره خب اما در مورد بازی 5 صدق نمیکنه! اونجا دلت میخواد کرس سر شوا رو بکوبه به یه جایی! باور کن زیادم این حس دست میده!
گاهی بیهوا یه تیر بهش میزدم!
از شوخی گذشته، آره فکر درستیه بازی رو عمیق میکرد. تا جایی که یادمه روابط در رزیدنت ایول فقط بین جان و ایدا (که جان رو اصلا ندیدیم و با بازی کردن شمارههای 1 و 2 ازشون میفهمیم) و کرس و جیله، حتی لیان و کلر رابطهای براشون پیش نیومد. (کلر و کرس هم خواهرو برادرن.)
گاهی بیهوا یه تیر بهش میزدم!
از شوخی گذشته، آره فکر درستیه بازی رو عمیق میکرد. تا جایی که یادمه روابط در رزیدنت ایول فقط بین جان و ایدا (که جان رو اصلا ندیدیم و با بازی کردن شمارههای 1 و 2 ازشون میفهمیم) و کرس و جیله، حتی لیان و کلر رابطهای براشون پیش نیومد. (کلر و کرس هم خواهرو برادرن.)
Last edit: 14 years 2 weeks ago by e r o s.
14 years 2 weeks ago #27999
by پریا
Replied by پریا on topic Resident Evil
حمید ! شدیدا باهات موافقم....اینا خشونت برشون داشته

من اون اندازه ای که از دیدن قیافه های مردم موقع بازی لذت می برم از خود بازی لذت نمی برم...
)
مخصوصا وقتی تو مهمونی های خانوادگی پسرا بازی می کنن و حسابی جوگیر میشن بعد در گوششون یه چیزی میگی و می افتن دنبالت که بزننت...بعد بابا و مامانا هم هی داد و فریاد می کنن...
من از اذیت کردن اونایی که غرق بازی کردنن نهایت لذتو می برم....و تو این زمینه فقط میشه پسرا رو اذیت کرد چون وقتی دخترا رو اذیت می کنی نگات هم نمی کنن و به کارشون ادامه میدن...حالا تو خودتو بکش 
GTA خیلی عالیه....یادمه بچه های کوچیک خانواده داشتن بازی می کردنو منو فرستادن که باهاشون حرف بزنم و مشغولشون کنم تا کمتر این بازی رو بکنن ( گویی والدین صحنه هایی را کشف کرده بودند
) ) منم رفتم باهاشون حرف بزنم ولی خودمم قاطیشون شدم 
خلاصه من با این بازی ها داستان دارم...ولی مدت زیاد بازی نمی کنم...هم وقتش نیست هم حوصلم سر میره...ولی اگه جمعی بازی کنیم محشره خیلی حال میده....
مثل بازی "تجربه" خود مایکلمون...یهو می بینی کل اهالی خونه پشت سرت دارن می رقصن و خونه رو هواست....خیلی هیجان انگیزه...

کلا اینجور بازی ها بهترن تا بازی های خشن......تاپیک فوق العاده ای بود....مرسی
من اون اندازه ای که از دیدن قیافه های مردم موقع بازی لذت می برم از خود بازی لذت نمی برم...
)مخصوصا وقتی تو مهمونی های خانوادگی پسرا بازی می کنن و حسابی جوگیر میشن بعد در گوششون یه چیزی میگی و می افتن دنبالت که بزننت...بعد بابا و مامانا هم هی داد و فریاد می کنن...
GTA خیلی عالیه....یادمه بچه های کوچیک خانواده داشتن بازی می کردنو منو فرستادن که باهاشون حرف بزنم و مشغولشون کنم تا کمتر این بازی رو بکنن ( گویی والدین صحنه هایی را کشف کرده بودند
) ) منم رفتم باهاشون حرف بزنم ولی خودمم قاطیشون شدم خلاصه من با این بازی ها داستان دارم...ولی مدت زیاد بازی نمی کنم...هم وقتش نیست هم حوصلم سر میره...ولی اگه جمعی بازی کنیم محشره خیلی حال میده....
مثل بازی "تجربه" خود مایکلمون...یهو می بینی کل اهالی خونه پشت سرت دارن می رقصن و خونه رو هواست....خیلی هیجان انگیزه...
کلا اینجور بازی ها بهترن تا بازی های خشن......تاپیک فوق العاده ای بود....مرسی
14 years 2 weeks ago #28006
by e r o s
Replied by e r o s on topic Resident Evil
14 years 2 weeks ago #28113
by Jasmine Jackson-mjforever
Thank you received:
486
Birthdate:
01 Dec 1997
- Working Day And Night
-
Replied by Jasmine Jackson-mjforever on topic Resident Evil
اینا مال کیه؟!!؟! مال حمیده؟ چندسال طول کشید؟!
~
~ Please Log in or Create an account to join the conversation.
14 years 2 weeks ago #28115
by Hamid
Replied by Hamid on topic Resident Evil
من آرشیو ایولم کجا بود! مال یه فن رزیدنت ایوله که صفحه رزیدنت ایول تو فیسبوکش این عکس رو منتشر کرد.
Time to create page: 0.316 seconds