Skip to content
eMJey.com — Michael Jackson Fans United

Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_FR_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1263

Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_TO_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1264

Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_UNFR_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1265

Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_UNTO_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1266

ویدیوهای مایکل

قبل 15 سنوات 1 شهر #5146 by FeanoR

• Dangerous
  • Dangerous

• مشاركات: 2908
  • Thank you received: 1357

• Birthdate: 02 نيسان 1993
  • EROS_LoveCrys أكتب: بستگی به سرعت اکانتت داره دیگه فرشاد جان. من دیسک سومو تموم کردم تازه!
    مشهدو پاک کردن وحید. خودم تا 5 سال پیش از گوشه خیابون DVD 9 می‌خریدم الان باید زنگ بزنم یه موزع! (البته کله خر همیشه تو دنیا هست. یه بنده خدا جلو سعدی پورن می‌فروخت خدا رحمتش کنه!)
    آره ترمه جان تعداد رفته بالا!:D

اون یارو دیگه خیلی کله خر بوده حتما عکس تبلیغاتیش هم گذاشته بوده وسط خیابون ولی خیابون وحید همشون عشق مایکلن

حالا من میگردم ,پیدا میشه;)

Please تسجيل الدخول or إنشاء حساب.. to join the conversation.

قبل 15 سنوات 1 شهر - قبل 15 سنوات 1 شهر #5365 by FeanoR

• Dangerous
    • Dangerous

• علی جان من با عرفان رفتیم خیابون وحید یکیشون گفت دارم(ویژن) ولی بازم میخواد یک تماسی گرفته بشه

راست میگی چقدر کلوپ ها پاستوریزه شدن من خودم چند سال پیش میرفتم خیابون وحید هر دو قدم یک کلوپ بود الان هیچی نیست فقط یک چند تایی مونده

ولی طرف گفت که داره ولی قرار یک زنگ الان بهش زده بشه:D (عرفان کجایی الان باید زنگ میزدیم بهش من گوشیمو دادم دست دوستم رفتش و هنوز نیومده خواهشا یک زنگ به یارو بزن)
    آخر تعديل قبل 15 سنوات 1 شهر بواسطة FeanoR .

قبل 15 سنوات 1 شهر - قبل 15 سنوات 1 شهر #5369 by کوچکترین طرفدار

• Wanna Be Starting Something
    • i♥MJ

• مشاركات: 641
  • Thank you received: 689

• Birthdate: 20 حزيران 1990
  • علی جان من با عرفان رفتیم خیابون وحید یکیشون گفت دارم(ویژن) ولی بازم میخواد یک تماسی گرفته بشه

راست میگی چقدر کلوپ ها پاستوریزه شدن من خودم چند سال پیش میرفتم خیابون وحید هر دو قدم یک کلوپ بود الان هیچی نیست فقط یک چند تایی مونده

درود
    آره راست میگه بدترینشون این بود که رفتیم تو یه کلوپ من گفتم از مایکل جکسون چی داری طرف گفت: چی؟از ساسی مانکن چی دارم؟
    شاخ در آوردم که این یارو مایکل جکسون رو چه جوری ساسی مانکن شنید

(عرفان کجایی الان باید زنگ میزدیم بهش من گوشیمو دادم دست دوستم رفتش و هنوز نیومده خواهشا یک زنگ به یارو بزن)

وحید الان ساعت یک نیم نصفه شبه که این پستت رو دیدم و دارم جواب میدم فکر نکم الان در مغازه باشه
    فردا صبح بهش زنگ میزنم
    سپاس

مایکل آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم...
    آخر تعديل قبل 15 سنوات 1 شهر بواسطة کوچکترین طرفدار .

قبل 15 سنوات 1 شهر #5376 by FeanoR

• Dangerous
    • Dangerous

• عرفان اونجایی که من این پست و دادم ساعت 10 شب بود(دیروز یادم رفت بهت بگم برام دعا کنی که شب سالم بمونم:)) )

آره راست میگه من شاخاش رو دیدم:))

فردا صبح اگه باشه;)

قبل 15 سنوات 1 شهر #5386 by e r o s

• I came from a far DREAM

• مشاركات: 684
  • Thank you received: 383

• Birthdate: 13 أيار 1989
  • در یوتوب چند فیلم از پک و دفترچه و منوهای Vision دیدم واقعا بریدم. برای هر آهنگ یه صفحه عنوان جدید طراحی شده که بعضی‌هاش واقعا جالبه! منوی اصلی چند برابر زیباتر از نهایت فکرتونه. کاورش هم سه بعدیه!

This is BREAKING NEWS

قبل 15 سنوات 1 شهر #5389 by Nasim

• Will You Be There
    • Will You Be There
    • I'll Be There

• مشاركات: 304
  • Thank you received: 35

• Birthdate: 16 آذار 1991
  • حیف ... ما که به اورجینالش دسترسی نداریم ... :( :(( :(( :((

My life is dedicated to LOVING HIM

Moderators: مایکلا
    الوقت لإنشاء الصفحة: 0.374 ثانية
    بدعم من منتدى كونينا