Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_FR_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1263
Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_TO_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1264
Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_UNFR_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1265
Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_UNTO_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1266
مایکل در شبکه های ماهواره ای
قبل 15 سنوات 2 شهور #3782
by شهروز
Replied by شهروز on topic پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
دوست من یعنی نظر شما این است که این شبکه از روی ندانم کاری این مستند را پخش کرد؟ من که فکر نکنم.
Please تسجيل الدخول or إنشاء حساب.. to join the conversation.
قبل 15 سنوات 2 شهور #3783
by Elnaz
Replied by Elnaz on topic پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
من فکر میکنم هدف انتقاد ما اول باید همون شبکهای باشه که این مستند رو تولید کرده. من به کانال چهار فقط به عنوان یه ابزار انتشار موسیقی نگاه میکنم که براش هم مهم نبوده چی داره از مایکل پخش میکنه.
خیلی گزینههای بهتری وجود داشت برای پخش! شاید این یکی ارزون بوده تونستن حق پخشش رو بخرن!
خیلی گزینههای بهتری وجود داشت برای پخش! شاید این یکی ارزون بوده تونستن حق پخشش رو بخرن!
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
قبل 15 سنوات 2 شهور - قبل 15 سنوات 2 شهور #3784
by niloofar
Replied by niloofar on topic پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
متاسفانه من 15 دقیقه اول مستندو ندیدم. اصلا خوب نبود خیلی حرفا گفته نشد در مورد بی گناهی مایکل صحبت به خصوصی نشد کلا ضعیف بود یه سریا که کوبنده نظرشونو میگفتن و این ناراحتم کرد حتی مادرم که از همه چی بی اطلاع گفت چرا اینا دارن همش بد میگن حیف اخرشو خراب کردن
کلیپ های جکسون5 واقعا قشنگ بود مخصوصا اهنگ shake your body مایکل تو این کلیپ خیلی ناز بود.
کلیپ های جکسون5 واقعا قشنگ بود مخصوصا اهنگ shake your body مایکل تو این کلیپ خیلی ناز بود.
آخر تعديل قبل 15 سنوات 2 شهور بواسطة niloofar .
قبل 15 سنوات 2 شهور #3786
by شهروز
الناز جان حق پخش؟ یعنی اینا برای تمام موزیک ویدئوهای مایکل پول دادن؟
قبل 15 سنوات 2 شهور - قبل 15 سنوات 2 شهور #3787
by niloofar
Replied by niloofar on topic پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
من شنیدم پول میدنshahroozporia أكتب: الناز جان حق پخش؟ یعنی اینا برای تمام موزیک ویدئوهای مایکل پول دادن؟
آخر تعديل قبل 15 سنوات 2 شهور بواسطة niloofar .
قبل 15 سنوات 2 شهور #3789
by شهروز
من شبکهٔ ۴ را نمیدانم ولی تمام شبکههای موسیقی فارسی نمیخرن. البته به جز فارسی وان و منو تو فکر کنم.
Moderators: مایکلا
الوقت لإنشاء الصفحة: 0.392 ثانية