Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_FR_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1263
Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_TO_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1264
Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_UNFR_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1265
Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_UNTO_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1266
رادیو امجی
قبل 10 سنوات 7 شهور #34281
by Ehsan
The following user(s) said Thank You: kingmichael
Please تسجيل الدخول or إنشاء حساب.. to join the conversation.
قبل 10 سنوات 6 شهور - قبل 10 سنوات 6 شهور #34283
by Nikolay
به به درود بر تیمسار فرماندهی انجمن امجی و بقیه دست اندرکاران
کاملا موافقم و بنده بشدت پایه ام ! مخصوصا الان که بشدت پر از انرژی ام و کوله باری از تجربه هم کسب کردم در این مدتی که نبودم
واقعا دلم برای دوستانم در اینجا تنگ شده
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
Replied by Nikolay on topic رادیو امجی
Hamid أكتب: وقت اش رسیده دوباره همه مون فعال باشیم در زمینه های مختلف
به به درود بر تیمسار فرماندهی انجمن امجی و بقیه دست اندرکاران
کاملا موافقم و بنده بشدت پایه ام ! مخصوصا الان که بشدت پر از انرژی ام و کوله باری از تجربه هم کسب کردم در این مدتی که نبودم
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
آخر تعديل قبل 10 سنوات 6 شهور بواسطة Nikolay .
The following user(s) said Thank You: kingmichael, mahsa
قبل 9 سنوات 8 شهور #34528
by Ehsan
Replied by Ehsan on topic رادیو امجی
دوستان طی یک ماه اینده سعی میکنم قسمت جدیدی از رادیو رو اماده کنم.فروم واقعا خیلی متروک شده.
قبل 9 سنوات 8 شهور #34529
by PATROMAS
این عشق دریایی پایان ناپذیر است!!!
❤️?
Replied by PATROMAS on topic رادیو امجی
آره دقیقا خدا خیرت بده حتما این کار و انجام بده ..ممنون
این عشق دریایی پایان ناپذیر است!!!
❤️?
The following user(s) said Thank You: mahsa
Moderators: مایکلا
الوقت لإنشاء الصفحة: 0.405 ثانية