Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_FR_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1263
Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_TO_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1264
Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_UNFR_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1265
Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_UNTO_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1266
آغاز پیش فروش بلیطهای جشنوارهی طرفداران مایکل جکسون در لاس وگاس
قبل 15 سنوات 3 شهور #2053
by FeanoR
Replied by FeanoR on topic پاسخ: آغاز پیش فروش بلیطهای جشنوارهی طرفداران مایکل جکسون در لاس وگاس
حالا الناز هم شما ها رو مجبور که نکرده که باید بری اگه نمیخوای خب چیزی نگین

ولی من یا اینجا میرم(اگه شد)یا کنسرت big4 متالیکا توی هند
ولی بیشتر دوست دارم که این چشنواره رو برم ولی اگه نشد کنسرتو میرم چون یک 20&30 نفری هستیم برای کنسرت و برای جشنواره من تنهایم حالا باید ببینم چی میشه
ولی من یا اینجا میرم(اگه شد)یا کنسرت big4 متالیکا توی هند
ولی بیشتر دوست دارم که این چشنواره رو برم ولی اگه نشد کنسرتو میرم چون یک 20&30 نفری هستیم برای کنسرت و برای جشنواره من تنهایم حالا باید ببینم چی میشه
Please تسجيل الدخول or إنشاء حساب.. to join the conversation.
قبل 15 سنوات 3 شهور #2072
by Nasim
My life is dedicated to LOVING HIM
Replied by Nasim on topic پاسخ: آغاز پیش فروش بلیطهای جشنوارهی طرفداران مایکل جکسون در لاس وگاس
دوستان یک تئاتر رو توی خیابون شریعتی (!) هماهنگ نمیکنن که بریم حالا بایدم با هم بریم وگاس ...
)
قبل 15 سنوات 3 شهور #2087
by FeanoR
Replied by FeanoR on topic پاسخ: آغاز پیش فروش بلیطهای جشنوارهی طرفداران مایکل جکسون در لاس وگاس
حیف که نسیم من تهران نیستم و گرنه هماهنگ میکردم با هم بریم و بقیه رو هم هماهنگ میکردم

کلآ یک ارتش درست میکردم همه با هم بریم همونجایی که نسیم میگه همه با جیغ بکشیم
کلآ یک ارتش درست میکردم همه با هم بریم همونجایی که نسیم میگه همه با جیغ بکشیم
قبل 15 سنوات 3 شهور #2099
by Nasim
Replied by Nasim on topic پاسخ: آغاز پیش فروش بلیطهای جشنوارهی طرفداران مایکل جکسون در لاس وگاس
من نگفتم بریم وحید جان ! حمید گفت بریم جیغ بزنیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
قبل 15 سنوات 3 شهور #2101
by FeanoR
خب مگه چیز بدی گفتم من
من گفتم من میومدم اگه تهران بودم و همه رو هم هماهنگ میکردم
من گفتم من میومدم اگه تهران بودم و همه رو هم هماهنگ میکردم
قبل 15 سنوات 3 شهور #2105
by Nasim
نه عزیزم ! به خاطر حق کپی - رایت گفتم حمید گفته بود اول بریم من نگفتم !
Moderators: مایکلا
الوقت لإنشاء الصفحة: 0.399 ثانية