Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_FR_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1263
Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_TO_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1264
Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_UNFR_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1265
Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_UNTO_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1266
درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
قبل 14 سنوات 10 شهور #14908
by mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
Replied by mohammad on topic پاسخ: درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
الناز فکر کنم بتونی از منبع هایی که بهشون دسترسی داری اطلاعات گیر بیاری . یا از خود بنیاد مایکل میتونی این قضیه رو بپرسی ؟
من که هر جا سرچ کردم چیز درست و حسابی دستگیرم نشد .
من که هر جا سرچ کردم چیز درست و حسابی دستگیرم نشد .
www.fullmjj.ir
Please تسجيل الدخول or إنشاء حساب.. to join the conversation.
قبل 14 سنوات 10 شهور #14912
by Jasmine Jackson-mjforever
مشاركات:
1294
Thank you received:
486
Birthdate:
01 كانون1 1997
- Working Day And Night
-
Replied by Jasmine Jackson-mjforever on topic پاسخ: درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
من توی نظراتش نوشتم منبعش چیه
منتظر جوابم
منتظر جوابم
قبل 14 سنوات 10 شهور #14953
by ali sarlak
مشاركات:
48
Thank you received:
6
Birthdate:
غير معروف
- Speechless
-
Replied by ali sarlak on topic پاسخ: درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
تصویر سازی که از این مکالمه دارم مخلوطی از بد و اسموث کریمیناله .میتونسته قسمت 2 اسموت کریمینال باشه .جای اون ویدیو جدیده که تو تیس ایز ایت هستش.
The following user(s) said Thank You: farzam
قبل 14 سنوات 10 شهور #14966
by Jasmine Jackson-mjforever
مشاركات:
1294
Thank you received:
486
Birthdate:
01 كانون1 1997
- Working Day And Night
-
Replied by Jasmine Jackson-mjforever on topic پاسخ: درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
متوجه نشدم
میشه بیشتر توضیح بدی؟
میشه بیشتر توضیح بدی؟
قبل 14 سنوات 10 شهور #14979
by mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
Replied by mohammad on topic پاسخ: درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
چی ربطی به این قضیه داشت ؟ چی شد ؟ali_52_ila أكتب: تصویر سازی که از این مکالمه دارم مخلوطی از بد و اسموث کریمیناله .میتونسته قسمت 2 اسموت کریمینال باشه .جای اون ویدیو جدیده که تو تیس ایز ایت هستش.
www.fullmjj.ir
قبل 14 سنوات 10 شهور #14985
by ali sarlak
مشاركات:
48
Thank you received:
6
Birthdate:
غير معروف
گه یه کم تجسمت بالا باشه میتونی پسر پادشاه رو بزاری جای اون کسسی که توی ویدیو بد مورد خطاب مایکله .
(((مایکل به شاهزاده :یو اینت ناتینگ . یو اینت ناتینگ .
- Speechless
-
Replied by ali sarlak on topic پاسخ: درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
m.yMJJ أكتب:
چی ربطی به این قضیه داشت ؟ چی شد ؟ali_52_ila أكتب: تصویر سازی که از این مکالمه دارم مخلوطی از بد و اسموث کریمیناله .میتونسته قسمت 2 اسموت کریمینال باشه .جای اون ویدیو جدیده که تو تیس ایز ایت هستش.
گه یه کم تجسمت بالا باشه میتونی پسر پادشاه رو بزاری جای اون کسسی که توی ویدیو بد مورد خطاب مایکله .
(((مایکل به شاهزاده :یو اینت ناتینگ . یو اینت ناتینگ .
Moderators: مایکلا
الوقت لإنشاء الصفحة: 0.384 ثانية