Skip to content
eMJey.com — Michael Jackson Fans United

Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_FR_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1263

Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_TO_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1264

Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_UNFR_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1265

Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_UNTO_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1266

همه چیز از موسیقی مایکل (بحث آزاد)

قبل 15 سنوات 3 شهور - قبل 15 سنوات 3 شهور #2376 by Hamid

• طراح و صاحب امتیاز eMJey
  • طراح و صاحب امتیاز eMJey

• مشاركات: 1510
  • Thank you received: 1119

• Birthdate: 14 تشرين2 1985
  • راستش من اصلا آهنگی رو که گفتی تو ذهنم نیست که چجوری بوده .
    اما باید بگم این کار ساده ای نیست که سولو یه جا دیگه رو جای این بذاری .
    گام آهنگ و مترونوم آهنگ باید همون باشه ! و باید بتونی خوب میکسش کنی . که بعیده گیر بیاری .
    یه چیزهایی از گیتار آهنگ شات یادمه . اون رو گوش کن ( آخراشو ) ببین کمکت می کنه یا نه .
    آهنگ Privacy آلبوم اینوینسیبل هم نزدیک های دقیقه 3 یه بداهه نوازی از طرف اسلش داره .

از صدای فیلم This Is It هم می تونی کمک بگیری .

Keep The Faith
    آخر تعديل قبل 15 سنوات 3 شهور بواسطة Hamid .
    The following user(s) said Thank You: FeanoR

Please تسجيل الدخول or إنشاء حساب.. to join the conversation.

قبل 15 سنوات 3 شهور #2379 by FeanoR

• Dangerous
    • Dangerous

• مشاركات: 2908
  • Thank you received: 1357

• Birthdate: 02 نيسان 1993
  • ممنون حمید جان:) شات تنها نمیشه ولی با اون یکی میکس میکنم که جالب تر بشه و privacy از هیجان آهنگ

کم میکنه و this is it هم بد نیست

فعلآ دارم روی این کار میکنم Cover Metallica_ Michael Jackson_ Nirvana_ White stripes WMA MTV 2003

چون beat it آخرش میزنن وهمه سولو ها به beat it میخوره(غیر اولش)بهتر و اینا ها رو تو سبک trash metal زدن و به beat it dangerous rehearsal میخوره و هیجان آهنگو اضافه هم میکنه

من کارم تدوین فیلم ها و میکس این جور آهنگ هایه میکسش مشکل نیست و پیدا شدن آهنگش سخته(البته همین خوبه که پیدا کردم ببینم میشه با شات قشنگ ترش کرد یا نه)

قبل 15 سنوات 3 شهور #2435 by Nikolay

• Wanna Be Starting Something
    • Wanna Be Starting Something
    • Meine Ehre heißt Treue

• مشاركات: 945
  • Thank you received: 306

• Birthdate: 01 حزيران 1994
  • بچه ها برین تو گوگل لوگوش خیلی باحاله.
    میتونید با حرکت موس بروی تصویرش آهنگ بزنید :)

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه

قبل 15 سنوات 3 شهور #2439 by FeanoR

• Dangerous
    • Dangerous

• مشاركات: 2908
  • Thank you received: 1357

• Birthdate: 02 نيسان 1993
  • حمید جون دستت درد نکنه beat it درست شد البته ریزه کاریش مونده ولی اصلش تموم شد بقیه شم تا 20 روز

دیگه کامل میشه:) :D

Cover Metallica_ Michael Jackson_ Nirvana_ White stripes WMA MTV 2003 این بهش نخورد و this is it

گذاشتم خیلی خوب شد:) :D

قبل 15 سنوات 3 شهور #2443 by niloofar

• Speechless
    • Speechless

• مشاركات: 65
  • Thank you received: 3

• Birthdate: 17 تشرين2 1990
  • حمید مگه قرار نبودیه بخش به اسم موسیقی مایکل بزنی و در مورد دونه دونه آهنگ ها اونجا صحبت کنیم ؟پس چی شد :(

قبل 15 سنوات 3 شهور #2446 by mohammad

• مستخدم
    • مستخدم

• مشاركات: 2
  • Thank you received: 0

• Birthdate: 01 تموز 1991
  • سلام.. :)

یه سوال از آقا حمید : اگه یادت باشه قبل از بسته شدن فروم یه تاپیک واسه صدای مایکل زدم و اونجا می گفتی که مایکل تو you rock my world بالاترین نت شو می خونه و کسی نمی تونه بخونه و بعد من خوندم بهت دادم گفتی اونجا نخوندی.. ..من نتونستم بهت ثابت کنم که بالاترینه مایکل نیست .. بعد از اونم چند با خواستم بهت بگم ولی گوش ندادی می خوام بپرسم هنوزم همینو می گی ؟ من می گم اگه گوشت تشخیص نمی ده حداقل یه بار برو رو یه ساز بزن ..می بینی که خیلی بالا نیست..

Moderators: Nasim
    الوقت لإنشاء الصفحة: 0.359 ثانية
    بدعم من منتدى كونينا