Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_FR_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1263
Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_TO_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1264
Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_UNFR_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1265
Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_UNTO_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1266
نظرت در مورد اواتار و امضای نفر قبلی چیه؟
farnaz mj أكتب: اگه قهوه ی تلخو دیده باشی دیگه نمی پرسی چرا یا کجاش شبیه
معلومه که دیدم. اصلا هم شبیه نیست. مثل اینه که بگی گوته شبیه فردوسیه.
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
Please تسجيل الدخول or إنشاء حساب.. to join the conversation.
InvincibleMJ أكتب:
farnaz mj أكتب: اگه قهوه ی تلخو دیده باشی دیگه نمی پرسی چرا یا کجاش شبیه
معلومه که دیدم. اصلا هم شبیه نیست. مثل اینه که بگی گوته شبیه فردوسیه.
من به طور کاملا رسمی اعلام میکنم که اشتباه کردم .
اشتباه تایپی بوده و عکس اواتار شما منو اصلا یاد قهوه تلخ نمیندازه .
www.fullmjj.ir
Ehs@n أكتب: خب چون در مورد اواتار محمد 2 نظر دادم میریم سراغ محمد 1.محمد ب خاطر علاقه ای که به شرلوک هلمز و جک قاتل داره اواتارش هم در این مورده احتمالا.شاید اقایه واتسونه.اما در کل اواتار محمد منو یاد نیروهایه نظامی انگلیسی میندازه.
نگو این حرفو الان میپرسه واسه چی اواتار من تو رو یاد نیروهایه نظامی انگلیسی میندازه .
)راستی میبینم اواتارتو عوض کردی .
www.fullmjj.ir
احسان جان @ میشه یکم درباره آویز لباس و کاپشن توضیح بدی ؟!!!!!!!!!!!!!!
بازم محمد که فهمید دختره و مریم جان که درست گفت !
این مطمئنا کوزه یا آویز نیست ! یک دختره که سرش روب ه پایینه ...
دندوناشم مشخص نیست وحید !
My life is dedicated to LOVING HIM