Skip to content
eMJey.com — Michael Jackson Fans United

Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_FR_FILTERED already defined in /var/www/sites/emjey.com/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1263

Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_TO_FILTERED already defined in /var/www/sites/emjey.com/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1264

Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_UNFR_FILTERED already defined in /var/www/sites/emjey.com/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1265

Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_UNTO_FILTERED already defined in /var/www/sites/emjey.com/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1266

روياها و آرزوها...

قبل 14 سنوات 4 شهور #23753 by farzam

• Working Day And Night
  • Working Day And Night
  • i wish to be a Writer

• مشاركات: 1014
  • Thank you received: 517

• Birthdate: 16 أيار 1991
  • سلام دوستان
    اينجا هركسي بيادو آرزو و روياهايي كه ميخواد به دست بياره رو بنويس ه...
    من بارها و بارها شنيدم كه نوشتن روياهاو آرزوها تاثيري مثبت داره... اين كه روياهامونو مكتوب كنيم
    و همينطور كه چطور ميخواد بهشون دست پيدا كنه ؟!!! اين خيلي مهمه

She works so hard, just to make her way
    For a man who just don’t appreciate
    The following user(s) said Thank You: kingmichael, پریا

Please تسجيل الدخول or إنشاء حساب.. to join the conversation.

قبل 14 سنوات 4 شهور #23763 by شاپرک

• Will You Be There
    • Will You Be There

• مشاركات: 403
  • Thank you received: 345

• Birthdate: غير معروف
  • راستش من آرزوهای زیادی ندارم و عقیده دارم آرزوی زیاد لذت زندگی در حال و اکنون رو از آدم میگیره و باعث میشه از خودت و زندگیت و اونچه که داری راضی نباشی. آرزو در حدی خوبه که برای آدم ایجاد انگیزه کنه و نه بیشتر که اونوقت ایجاد عقده میکنه متاسفانه. به جز سلامتی و مفید بودن, بقیه آرزوهای من شبیه هدف هستن. من رشته ام علوم خاک هست و دلم میخواد یک آزمایشگاه خاک تاسیس کنم و فعال و پر کار اداره اش کنم و اگه خدا بخواد حتما اینکارو میکنم .
    دوس دارم ترانه سرای خواننده های مطرح هم میشدم که گویا این یکی رو باید بیخیال بشم چون درسا و پروژه ها نمیذارن که بد مصبا

شب که می شود
    خورشید چشمانت را پرواز بده
    تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
    The following user(s) said Thank You: farzam

قبل 14 سنوات 4 شهور #23814 by farzam

• Working Day And Night
    • Working Day And Night
    • i wish to be a Writer

• مشاركات: 1014
  • Thank you received: 517

• Birthdate: 16 أيار 1991
  • من واقعا دوس دارم تو نويسندگي به اون موفقيتي كه ميخوام دست پيدا كنم.... تلاشم و تا اونجا كه ميتونم ميكنم و اگر به اون موفقيتي كه ميخوام،
    دست پيدا كنم مطمئنم و همينطور اميدوار كه بعد از اون ( پيشرفتمو ادامه بدم و ) به كمالي كه ميخوام برسم...
    اميدوارم همه ي كساني كه تو دنيا اين حسو مشابه من دارن از دست اين سردرگمي راحت بشن و مسيرشون و پيدا كنن...

She works so hard, just to make her way
    For a man who just don’t appreciate
    The following user(s) said Thank You: شايان

قبل 14 سنوات 1 شهر - قبل 14 سنوات 1 شهر #26560 by پریا

• Speechless
    • Speechless

• مشاركات: 41
  • Thank you received: 57

• Birthdate: 27 آب 1995
  • من شعر و داستان می نویسم و واقعا دوست دارم یه روز چاپشون کنم و بین مردم محبوب بشن...
    همینطور دوست دارم که بتونم موسسه ی خیریه ای در حمایت از کودکان بی سرپرست تاسیس کنم و واقعا با جون و دلم کمکشون کنم...این فکریه که مایکل به سرم انداخته و واقعا اراده ام برای تحقق این امر خیلی قویه...
    قلبا کارگردانی و فیلم نامه نویسی رو دوست دارم و اینکاریه که شدیدا به فکرشم و چیزیه که به جرئت میگم صد در صد باید بهش برسم...
    اینا آرزوهامن ولی هدف واحدی دارم.

امیدوارم به خواستتون برسین فرزام و شاپرک عزیزم....برای من هم دعا کنید!
    آخر تعديل قبل 14 سنوات 1 شهر بواسطة پریا .
    The following user(s) said Thank You: farzam, شاپرک

Moderators: Farnaz
    الوقت لإنشاء الصفحة: 0.257 ثانية
    بدعم من منتدى كونينا