Skip to content
eMJey.com — Michael Jackson Fans United

Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_FR_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1263

Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_TO_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1264

Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_UNFR_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1265

Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_UNTO_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1266
آدرس دستیابی به بخش خانواده هواداران :

eMJey.com/persian/family

سوالات شما از بخش خانواده هوادران

قبل 14 سنوات 7 شهور #20539 by FeanoR

• مدیر قسمت
  • مدیر قسمت

• مشاركات: 2908
  • Thank you received: 1357

• Birthdate: 02 نيسان 1993
  • با توجه به اینکه شاید هنوز خیلی ها با خانواده آشنایی نداشته باشن و خیلی چیزها براشون سوال باشه و اینکه الان بخش خانواده در حال تغییر هست و شاید چیزهای جدیدی بهش اضافه بشه و کسی کارکرد و سوالی در اون مورد داشته باشه این تایپیک رو زدم

من اینجا تا حد توانم پاسخگو سوالات شما هستم و با روی باز سوالاتتون رو جواب میدم:)
    The following user(s) said Thank You: blackfire

Please تسجيل الدخول or إنشاء حساب.. to join the conversation.

قبل 14 سنوات 7 شهور #20558 by kingmichael

• Dangerous
    • Dangerous
    • Legends live forever

• مشاركات: 2642
  • Thank you received: 1458

• Birthdate: غير معروف
  • قسمت پاسخ سریع آزمایشی بود
    یا قراره اضافه بشه

من اینجا تا حد توانم پاسخگو سوالات شما هستم و با روی باز سوالاتتون رو جواب میدم

حالا چرا باروی باز هوا سرده صورتتو بپوشون سرما نخوری :+_+

قبل 14 سنوات 7 شهور - قبل 14 سنوات 7 شهور #20582 by FeanoR

• مدیر قسمت
    • مدیر قسمت

• :D این الان چقدر به بخش من مربوطه:D من از این خبر ندارم راستش و نمیدونم چرا برداشته شده این سوال رو باید از خود حمید بپرسی ولی من که استفاده ای نمیکردم و فکر هم میکنم اونقدر کسی ازش استفاده نمیکرد

من برای شما ها با روی باز میام بذار صورتمو ببینید تا گم نشید توی این شهر شلوغ:D این وسط سرما خوردن ش رو هم به گردن میگیرم:D
    آخر تعديل قبل 14 سنوات 7 شهور بواسطة FeanoR .
    The following user(s) said Thank You: kingmichael

قبل 14 سنوات 2 شهور - قبل 14 سنوات 2 شهور #25618 by شايان

• Working Day And Night
    • Working Day And Night
    • Mr.Splendid

• مشاركات: 1584
  • Thank you received: 1424

• Birthdate: 01 كانون1 1990
  • در مشاهده کردن مشخصات هرکاربر یک قسمت جدیدی اضافه شده به نام امتیازات..منظور و معیاراین امتیازات چیه؟

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن
    آخر تعديل قبل 14 سنوات 2 شهور بواسطة شايان .

قبل 14 سنوات 2 شهور #25622 by Hamid

• طراح و صاحب امتیاز eMJey
    • طراح و صاحب امتیاز eMJey

• مشاركات: 1510
  • Thank you received: 1119

• Birthdate: 14 تشرين2 1985
  • همه اینها از قبل هم بود، فقط الان پررنگ تر نمایش داده می شه.
    فعلا هیچ توضیحی از هیچ بخشی نمی تونم بدم، چون همونطور که توضیح دادم تو شات باکس، چند روزی سخنگاه و خانواده هواداران، به دلیل به روز رسانی ها با اختلالات همراه هستند و پایدار نخواهند بود.
    همین الان هم سیستم سخنگاه به کلی تغییر کرده، به ظاهرش که مثل قبله توجه نکنید. همچنین خانواده هواداران.

خیلی کلی بگم امتیازات بر اساس فعالیت مثبت کاربران محاسبه می شه و شامل یک لیست بلند بالا از مدل فعالیت کاربر هاست. که سر فرصت اون لیست رو تهیه می کنیم. یه لیست از امتیازات برای هر قدمی که کاربر ها تو هر نقطه از سایت برمیدارن.
    که هم می تونه باعث افزایش دسترسی ها بشه و هم برعکس.
    و هم می تونه باعث کوپن تخفیف گرفتن در بخش فروشگاه (در آینده اگر وجود داشته باشه!) بشه. تا حد زیادی هم این سیستم امتیاز دهی هوشمند کار می کنه و رفتار رو تشخیص میده.
    مثلا اگر کسی سعی کنه به خودش تو فروم امتیاز مثبت بده، این سیستم متوجه می شه و ازش امتیاز کسر می کنه!

Keep The Faith
    The following user(s) said Thank You: Michaellover, aisan

قبل 14 سنوات 2 شهور #25715 by FeanoR

• مدیر قسمت
    • مدیر قسمت

• فکر کنم این سیستم امتیاز دهی در مورد من به اشتباه برخورد کرده :D امتیاز من 172 هست با اینکه اصلا مفید نیستم و به درد لای جرز دیوار هم نمیخورم :)) ولی امتیاز شایان 52 هست! و امتیاز خودت هم حمید 80 هست! با اینکه شما دو نفر خیلی فعال هستین و همینطور مفید... پس چرا امتیاز من بیشتره؟ اونم با این اختلاف!!! فکر کنم منو اشتباهی گرفته، سیستم امتیاز دهی :D به هر حال، میشه یک توضیحی بدی در این مورد حمید؟

Moderators: FeanoR
    الوقت لإنشاء الصفحة: 0.516 ثانية
    بدعم من منتدى كونينا