Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_FR_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1263
Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_TO_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1264
Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_UNFR_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1265
Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_UNTO_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1266
نگاه گروه ها رو باید تجربه ش کنی خیلی فوق العاده س و بیشتر جذب بخش خانواده میشی
نگاه مثلا تو یک گروه میزنی مثلا برای موسیقی و نوع گروه رو هم موسیقی انتخاب میکنی خب بعد چند نفر رو دعوت میکنی تو فروم و با هم اونجا تبادل نظر و هر یک چیزی مثل همین فروم فقط با امکاناتی در سطح خود گروه تازه میتونی انتخاب کنی که این گروه رو همه ببینن موضوعات ش رو یا نه ، مثلا میزنی private و میشه خصوصی و فقط اعضای اون گروه میتونن چیزهایی که داخل ش هست رو ببینن و کسی دیگه نمیبینه یا مثلا میتونی نوع گروه متفاوت باشه مثلا من خودم یک گروه داشتم در مورد پیشرفت فروم بود و یکسری هایی که میدونستم میتونن به این کار کمک کنن رو دعوت کردم و تو اون گروه در مورد اینکه چیکار بکنیم که فروم پیشرفت کنه و به اوج خودش برسه یا چه چیزهایی فروم نیاز داره و...
حالا هم تا تجربه نکنی نمیفهمی چی میگم برو یک گروه بزن و تجربه ش کن
من یک توضیح کلی و خودمونی بهت دادم حالا بازم اگه از چیز دیگه ایش میخوای سوال کن همینجا و هر سوال دیگه ای بود یا میخوای جزئی تر جواب بدم بهت