Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_FR_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1263
Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_TO_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1264
Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_UNFR_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1265
Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_UNTO_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1266
آدرس دستیابی به بخش خانواده هواداران :
eMJey.com/persian/family
بروز رسانی های شما در خانواده هواداران
قبل 15 سنوات 18 ساعات - قبل 15 سنوات 4 ساعات#10030by FeanoR
اینجا میتونین وقتی یک چیزی رو تو خانواده هواداران آپ کردین و بروز رسوندینشون اعلام کنین تا بقیه از این کار شما مطلع بشن و اونها سر بزنن و دیدگاه هاشون رو بگن
ممنون از همکاری شما
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
خب من الان دارم تو بخش تصاویر یک آلبومی درست کردم با عنوان "عکس مجله ها و روزنامه هایی که در رابطه با مایکل هست" که تا الان 59 تا تصویر گذاشتم(البته این تعداد خیلی بیشتر میشه و من خودم الان نزدیک به هزار تا حتی بیشتر آرشیو جمع کردم که بزارم و همینطور ادامه میدم البته بازم تعدادشون بیشتر از این ها هستش) امیدوارم شما هم سر بزنین و دیدگاه های زیباتون رو بگین
www.emjey.com/persian/family/2287vahid/photos/album?albumid=10
منم دارم یسری عکس از تور های مایکل میذارم .
بعدش میرم سراغ کنسرت هاش و بعدش میزنم تو کار مختلط و از جا دستم بیاد عکس میذارم .
الان فعلا چهار تا توره مایکله گذاشتم . البته متاسفانه از تور های مایکل با برادرانش زیاد عکس پیدا نکردم .?
ولی بقیشون کاملن .