Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_FR_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1263
Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_TO_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1264
Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_UNFR_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1265
Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_UNTO_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1266
فرانک دیلو در سن 63 سالگی درگذشت !
قبل 15 سنوات 2 أسابيع - قبل 15 سنوات 2 أسابيع #8320
by Hamid
فرانک دیلو در سن 63 سالگی درگذشت ! was created by Hamid
فرانک مایکل دیلو در اثر جراحی قلب در سن 63 سالگی درگذشت .
فرانک دیلو از همکاران نزدیک و دوستان بسیار صمیمی مایکل بود که نقش خیلی مهمی در کارنامه هنری مایکل به عهده داشت .
اون مدیر برنامه های مایکل و از جمله عوامل اصلی برای به موفقیت رسیدن آلبوم تریلر بود .
از سخترین کارهای فرانک دیلو از زبان خودش ، دادن خبر فوت مایکل جکسون به سه فرزندش و دلداری خونواده جکسون ها بود .
روحش شاد ...
برای من این خبر ناراحت کننده تر هم شده چون از آشنایی من و فرانک دیلو تو فیسبوک هنوز 2 ماه هم نمی گذره
فرانک دیلو از همکاران نزدیک و دوستان بسیار صمیمی مایکل بود که نقش خیلی مهمی در کارنامه هنری مایکل به عهده داشت .
اون مدیر برنامه های مایکل و از جمله عوامل اصلی برای به موفقیت رسیدن آلبوم تریلر بود .
از سخترین کارهای فرانک دیلو از زبان خودش ، دادن خبر فوت مایکل جکسون به سه فرزندش و دلداری خونواده جکسون ها بود .
روحش شاد ...
برای من این خبر ناراحت کننده تر هم شده چون از آشنایی من و فرانک دیلو تو فیسبوک هنوز 2 ماه هم نمی گذره
آخر تعديل قبل 15 سنوات 2 أسابيع بواسطة Hamid .
The following user(s) said Thank You: Ehsan
Please تسجيل الدخول or إنشاء حساب.. to join the conversation.
قبل 15 سنوات 2 أسابيع #8321
by Hamid
Replied by Hamid on topic پاسخ: فرانک دیلو در سن 63 سالگی درگذشت !
قبل 15 سنوات 2 أسابيع - قبل 15 سنوات 2 أسابيع #8322
by Ehsan
Replied by Ehsan on topic پاسخ: فرانک دیلو در سن 63 سالگی درگذشت !
خدا بیامرزدش.مرسی حمید جان بابت خبر.
من شنیده بودم دوستای صمیمی طاقت دوری همو ندارن و اگه یکیشون از دست رفت اون یکی ها هم میرن پیشش اما باور نداشتم.بعد از مایکل الیزابت تیلور و حالا هم فرانک دیلو.
من شنیده بودم دوستای صمیمی طاقت دوری همو ندارن و اگه یکیشون از دست رفت اون یکی ها هم میرن پیشش اما باور نداشتم.بعد از مایکل الیزابت تیلور و حالا هم فرانک دیلو.
آخر تعديل قبل 15 سنوات 2 أسابيع بواسطة Ehsan .
قبل 15 سنوات 2 أسابيع #8323
by Farnaz
Replied by Farnaz on topic پاسخ: فرانک دیلو در سن 63 سالگی درگذشت !
حق با تو احسان 
معلومه زندگی پرباری داشته روحش شاد
معلومه زندگی پرباری داشته روحش شاد
قبل 15 سنوات 2 أسابيع - قبل 15 سنوات 2 أسابيع #8328
by شايان
Replied by شايان on topic پاسخ: فرانک دیلو در سن 63 سالگی درگذشت !
خدا بیامرزتش این مرد بزرگ رو.....واقعا سخته که اینطور شاهد از دست رفتن دوستان مایکل باشیم امیدوارم این آخرین خبری باشه که شنیدیم در مورد فوت دوستان مایکل
آخر تعديل قبل 15 سنوات 2 أسابيع بواسطة شايان .
قبل 15 سنوات 2 أسابيع #8355
by mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
Replied by mohammad on topic پاسخ: فرانک دیلو در سن 63 سالگی درگذشت !
اول مایکلو از دست دادیم . بعد الیزابت . حالا هم
(
(
www.fullmjj.ir
Moderators: مایکلا
الوقت لإنشاء الصفحة: 0.475 ثانية