Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_FR_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1263
Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_TO_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1264
Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_UNFR_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1265
Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_UNTO_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1266
بحث و بررسی اخبار مایکلی
کوچکترین طرفدار أكتب:
Elnaz أكتب: عرفان رفتی که...
آره الناز جان، به این دلیل:
hbmj2 أكتب: من با وجود چنین تاپیک جامع، یکم مخالفم. وقتی اینجا یه بخش بهش اختصاص پیدا کرده، یعنی تاپیک ها می تونن عنوان خبر رو تشکیل بدن تا خیلی داخلشون طولانی و پیچیده نشده
تا همیشه جلو چشم باشن.
خب نگفتن که، دیگه فعالیت نکن!
Please تسجيل الدخول or إنشاء حساب.. to join the conversation.
- کوچکترین طرفدار
-
Topic Author
- Wanna Be Starting Something
-
- i♥MJ
والا منم نگفتم دیگه فعالیت نمیکنمFeanoR أكتب:
کوچکترین طرفدار أكتب:
Elnaz أكتب: عرفان رفتی که...
آره الناز جان، به این دلیل:
hbmj2 أكتب: من با وجود چنین تاپیک جامع، یکم مخالفم. وقتی اینجا یه بخش بهش اختصاص پیدا کرده، یعنی تاپیک ها می تونن عنوان خبر رو تشکیل بدن تا خیلی داخلشون طولانی و پیچیده نشده
تا همیشه جلو چشم باشن.
خب نگفتن که، دیگه فعالیت نکن!گفتن برای هر موضوع خبری، یک تایپیک جداگانه بزنید!
منظورم این تاپیک بود
من فقط پیشنهاد خودم رو دادم.
bemikelike.wordpress.com
- کوچکترین طرفدار
-
Topic Author
- Wanna Be Starting Something
-
- i♥MJ
تو اخبار سایت اومده بود که مارلون جکسون گفته که از هولوگرام مایکل جکسون در تور جدیدشون استفاده نمیکنن در حالی که جکی جکسون قبلا اعلام کرده بود که از هولوگرام مایکل احتمالا در تور جدیدشون استفاده میکنن
مارلون گفته دلیلشون واسه اینکه نمی خوان از هولوگرام مایکل استفاده کنن این هست که این تکنولوژی برای قابل استفاده شدن هنوز نیاز به پیشرفت داره
ولی
قبلا هم در اخبار سایت دیده بودیم که از هولوگرام توپاک شکور در کنسرتی در کالیفرنیا بدون هیچ مشکلی استفاده شده
به نظرتون دلیل اینکه برادران مایکل نمی خوان از هولوگرام مایکل در تورشون استفاده کنن چیه؟
سپاس