Skip to content
eMJey.com — Michael Jackson Fans United

Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_FR_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1263

Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_TO_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1264

Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_UNFR_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1265

Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_UNTO_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1266

بحث و بررسی اخبار مایکلی

قبل 14 سنوات 1 شهر #26806 by mahan

• Speechless
  • Speechless
  • Respect's not given, it's earned

• مشاركات: 183
  • Thank you received: 294

• Birthdate: 13 تشرين1 1992
  • atlas أكتب: ماهان جان خیالت راهت باشه! مایکل الان بغل دست من نشسته و میگه که با تو هم نظره!!! :D :))
    چون می دونی که من به روح اعتقاد دارم!! o:-) :))

:))

اکی خیالم راحت شد!

چقدر دلیوری سریع بود تا اون بالا!

سلام برسون!

In Michael We Trust

[IMG

Please تسجيل الدخول or إنشاء حساب.. to join the conversation.

قبل 14 سنوات 1 شهر #26822 by شاپرک

• Will You Be There
    • Will You Be There

• مشاركات: 403
  • Thank you received: 345

• Birthdate: غير معروف
  • ماهان جان بله در مورد اینکه موری تنها مقصر نیست، درسته. و این هم که همه کاسه کوزه ها فقط سر اون شکسته رو هم حق با تست. تو بدشانسیش شکی نیست.
    اما در مورد اینکه فقط مرتکب یه اشتباه ساده شده که معمول پزشکا هست جای بحث داره، من نمیگم و قضاوت شخصی در بین نیست بلکه در شواهد و مدارکی که در طی دادگاه ها رو شد، اینطور برآمد که ایشون اشتباه نکرده، بلکه آشکارا کوتاهی کرده! اینطور برآمد که سرگرم مسائل دیگری جز وظیفه اش هم بوده!
    ایشون قبول مسئولیت معروفترین انسان که از قضا خیلی هم مفید و مهم بوده رو قبول کرده، کسی مجبورش نکرده بود که، خودش پذیرفته بوده ...
    حالا گیرم بگیم اشتباه کرده و بد وقتی جای بدی بوده، باشه. چیزی که طرفدارا رو ناراحت کرد رفتار بعد از مایکل و حین دادگاه ها هم بود. به نظر میاد ایشون قبول نداره یه ریزه هم مقصره و آثار هیچ ندامتی تو رفتارش دیده نمیشه هیچ، طلبکار هم هست!!!
    خب مایکل و فن ها اون رو ببخشند،این یکی رو دیگه کجای دلشون بذارن؟

شب که می شود
    خورشید چشمانت را پرواز بده
    تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
    The following user(s) said Thank You: کوچکترین طرفدار

قبل 14 سنوات 1 شهر - قبل 14 سنوات 1 شهر #27018 by کوچکترین طرفدار

• Wanna Be Starting Something
    • Wanna Be Starting Something
    • i♥MJ

• مشاركات: 641
  • Thank you received: 689

• Birthdate: 20 حزيران 1990
  • یک پزشک دیگر مایکل جکسون در ٱستانه‌ی ممنوع الکار شدن

به نظر من این کمترین مجازات برای دکتر های مایکل هستش

مایکل آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم...
    آخر تعديل قبل 14 سنوات 1 شهر بواسطة کوچکترین طرفدار .
    The following user(s) said Thank You: farzam

قبل 14 سنوات 1 شهر #27045 by FeanoR

• Dangerous
    • Dangerous

• مشاركات: 2908
  • Thank you received: 1357

• Birthdate: 02 نيسان 1993
  • یکم برگردیم به خبرهای قدیمی تر :D

یادتونه پاریس یک توییتر در مورد فیلم دیکتاتور داشت، خب بعد اون توییتر نشون دهنده این هست که پاریس این فیلم رو دیده! پس یعنی تو سینما دیده، چون تازه امروز اومده بیرون! بعد این فیلم +17 سال هست! بعد طبق اطلاعاتی که من دارم، برای این سن به صورت خیلی حساس، برای گرفتن بلیط باید کارت شناسایی داشته باشی، پس باید +17 باشی، بعد فکر کنم توی خود سالن هاش هم یکسره میان میگردن و بچه های کم سن و سال که به صورت غیر مجاز وارد شدن رو میندازن بیرون! البته این اتفاق دوم خیلی کم میوفته! حالا چطوری پاریس فیلم رو دیده؟

قبل 14 سنوات 1 شهر - قبل 14 سنوات 1 شهر #27048 by Elnaz

• مترجم و خبرنگار eMJey
    • مترجم و خبرنگار eMJey

• مشاركات: 1598
  • Thank you received: 781

• Birthdate: 23 أيار 1985
  • The Dictator is rated R: for strong crude and sexual content, brief male nudity, language and some violent images

وحید اگه بالاتر از 13 و همراه بزرگسال باشن اجازه دارن فیلم رو ببینن
    R – Restricted: Under 17 requires an accompanying parent or adult guardian

ولی ان سی 17 رو حتما باید بالای 17 باشن: NC-17 : No One 17 and Under Admitted

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
    bemikelike.wordpress.com
    آخر تعديل قبل 14 سنوات 1 شهر بواسطة Elnaz .

قبل 14 سنوات 1 شهر #27049 by FeanoR

• Dangerous
    • Dangerous

• مشاركات: 2908
  • Thank you received: 1357

• Birthdate: 02 نيسان 1993
  • Elnaz أكتب: The Dictator is rated R: for strong crude and sexual content, brief male nudity, language and some violent images

وحید اگه بالاتر از 13 و همراه بزرگسال باشن اجازه دارن فیلم رو ببینن
    R – Restricted: Under 17 requires an accompanying parent or adult guardian

ولی ان سی 17 رو حتما باید بالای 17 باشن: NC-17 : No One 17 and Under Admitted

R

Restricted-Under 17

به معنی بچه‌های زیر 17 سال باید با والدین همراه باشند و یا شخص بزرگتری سرپرست آنها باشد و به این معنی است كه هیئت تشخیص داده است كه موارد این فیلم‌ها برای بزرگ‌سالان است و والدین بیشتر از فرزندانشان ترغیب می‌شوند كه این فیلم‌ها را ببینند. همچنین ممكن است رتبه R به معنی‌های دیگری باشد، فیلم حاوی كلمات ركیك، خشونت، صحنه های عشقی و نمایش استعمال مواد مخدر است.
    ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

+13 نیست! +17 هست ولی تو این رده بندی، میتونن با والدین برن! و NC-17 این هم +17 هست ولی فقط باید بالای 17 باشی!

بالاخره دم اون شخص بزرگتر یا والدینش گرم!

Moderators: مایکلا
    الوقت لإنشاء الصفحة: 0.387 ثانية
    بدعم من منتدى كونينا