Michael Jackson: The Immortal World Tour
- Speechless
-
Por favor Entrar ou Registrar para participar da conversa.
- Working Day And Night
-
همچینین گمان میره که این تور بزرگترین و باشکوه ترین تور تاریخ بشه....
راستی وقتی این تور شروع شد ماهواره نشونش میده دیگه مگه نه؟
- شايان
-
Autor do Tópico
- Working Day And Night
-
- Mr.Splendid
- طراح و صاحب امتیاز eMJey
-
- شايان
-
Autor do Tópico
- Working Day And Night
-
- Mr.Splendid
hbmj2 escreveu: کاش این همه مطالب قشنگ و کاملی که اینجا وارد کردی رو اول تو ام جی جی پدیا وارد می کردی و بعد لینک می دادی ، هم بقیه می تونستن کامل ترش کنن هم طول صفحه تو فروم کوتاه تر می شد .
حميد جان باور كن من حتي يك ذزه هم بلد نيستم تو ويكيپديا صحفه اي ايجاد كنم اگر كساني كه بلدن لطف كنن و تو يك تاپيك از سير تا پياز رو آموزش بدن من خودم به شخصه حاضرم براي ام جي پديا وقت زيادي بذارم..
- Will You Be There
-
- مایکل؛ تا ابد
shayan69 escreveu:
hbmj2 escreveu: کاش این همه مطالب قشنگ و کاملی که اینجا وارد کردی رو اول تو ام جی جی پدیا وارد می کردی و بعد لینک می دادی ، هم بقیه می تونستن کامل ترش کنن هم طول صفحه تو فروم کوتاه تر می شد .
حميد جان باور كن من حتي يك ذزه هم بلد نيستم تو ويكيپديا صحفه اي ايجاد كنم اگر كساني كه بلدن لطف كنن و تو يك تاپيك از سير تا پياز رو آموزش بدن من خودم به شخصه حاضرم براي ام جي پديا وقت زيادي بذارم..![]()
![]()
![]()
سلام شایان عزیز. نمیشه تمامش را الان توضیح داد. چون خیلی زیاد است. اما من توضیح مختصری برات میدم.
اول باید برید توی باکس جستجو و نام مقاله را وارد کنید. بعد در صفحهی جدید همون نام به رنگ قرمز وجود دارد. روی آن کلیک کنید و مقاله را منتقل کنید. به همین سادگی.
ولی به این نکتهها توجه کنید:
برای این که عنوان بندی انجام بدید باید عناوین را در بین == == قرار دهید.
اگر میخواهید کلمات بزرگ نوشته شود باید در بین ''' ''' قرار دهید.
حتما منبع خودتون را در زیر مقاله در عنوانی به نام == منابع == لینک دهید.
بعضی از کلماتی که مهم هستند و نیاز به مقالهٔ جداگانه دارند را در بین [[ ]] قرار دهید تا ویکی لینک شود.
اگر سوالی داشتی حتما بپرس.