درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
14 anos 10 meses atrás #15045
por farzam
Postagens:
1014
Obrigado Recebido:
517
Aniversário:
16 Mai 1991
She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate
- Working Day And Night
-
- i wish to be a Writer
Respondido por farzam no tópico پاسخ: درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
مايكل موقع زلزله ي سال (66 فكر كنم ) به ايران كمك كرد... من اينو يكي از استاداي دانشگامون گفت...
She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate
Por favor Entrar ou Registrar para participar da conversa.
14 anos 10 meses atrás #15050
por Nasim
Postagens:
714
Obrigado Recebido:
588
Aniversário:
16 Mar 1991
- Wanna Be Starting Something
-
- I Owe Every Thing To You
Respondido por Nasim no tópico پاسخ: درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
14 anos 10 meses atrás - 14 anos 10 meses atrás #15056
por Nikolay
Postagens:
945
Obrigado Recebido:
306
Aniversário:
01 Jun 1994
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
-
- Meine Ehre heißt Treue
Respondido por Nikolay no tópico پاسخ: درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
کمک فقط به معنی کمک مادی نیست. انقدر مادی گرا نباشین.
منظور من این بود که میتونست یک اظهار نظری بکنه یک حرفی بزنه. یا یک پیامی بده. ولی چیزی نگفت.
منظور من این بود که میتونست یک اظهار نظری بکنه یک حرفی بزنه. یا یک پیامی بده. ولی چیزی نگفت.
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
Ultima edição: 14 anos 10 meses atrás por Nikolay.
14 anos 10 meses atrás - 14 anos 10 meses atrás #15058
por Elnaz
Postagens:
1598
Obrigado Recebido:
781
Aniversário:
23 Mai 1985
- مترجم و خبرنگار eMJey
-
Respondido por Elnaz no tópico پاسخ: درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
واسه چی بگه در مورد چی بگه اصلا؟ مگه در مورد بقیه جاها چیزی گفته؟ بعدش هم در سال 2004 کارن فی تو یک بیانیه توی سایت "مایکل" از قول "مایکل" گفت که "مایکل" از هوادارای ایرانیش تشکر میکنه بابت عشق و حمایت و پیغامها و چیزهایی که واسش فرستادن. بیتا با کارن دیدار کرده بود و اون چیزها رو به کارن داده بود و ازش خواسته بود به دست مایکل برسونه. نمیدونم دیگه مایکل چی باید میگفته؟
www.emjey.com/persian/news/archives/2010/09/004226.php
۷. انتشار بیانیهی کارن فی و تایید تحویل نامههای طرفداران ایرانی به مایکل جکسون
در روز ۱۸ دسامبر ۲۰۰۴، کارن فی در نامهای سرگشاده خطاب به طرفداران مایکل گفت که بستهای پر از نامه و کار دستی را از ایران دریافت کرده و آن را به مایکل تحویل داده است. کارن گفت که مایکل تمامی آنها را خوانده و لذت برده است.
"او به من گفت از تمامی آنان تشکر کنم و بگویم که دوستتان دارد." (به نقل از MJJSource)
www.emjey.com/persian/news/archives/2010/09/004226.php
۷. انتشار بیانیهی کارن فی و تایید تحویل نامههای طرفداران ایرانی به مایکل جکسون
در روز ۱۸ دسامبر ۲۰۰۴، کارن فی در نامهای سرگشاده خطاب به طرفداران مایکل گفت که بستهای پر از نامه و کار دستی را از ایران دریافت کرده و آن را به مایکل تحویل داده است. کارن گفت که مایکل تمامی آنها را خوانده و لذت برده است.
"او به من گفت از تمامی آنان تشکر کنم و بگویم که دوستتان دارد." (به نقل از MJJSource)
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
Ultima edição: 14 anos 10 meses atrás por Elnaz.
14 anos 10 meses atrás #15059
por Nikolay
Postagens:
945
Obrigado Recebido:
306
Aniversário:
01 Jun 1994
نیچه
-
- Meine Ehre heißt Treue
Respondido por Nikolay no tópico پاسخ: درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
آره هم در مورد آلمان و هم در مورد دیوار برلین چیزی گفته بود ولی ایران نه. البته مجبور هم نبوده چیزی بگه.
نیچه
14 anos 10 meses atrás #15077
por mohammad
Postagens:
1379
Obrigado Recebido:
408
Aniversário:
08 Jul 1996
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
- Working Day And Night
-
- Your Love Is Magical Michael
Respondido por mohammad no tópico پاسخ: درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
نسیم اشتباه گفتی . مایکل اول سوار اون میشد بعدش اون لباس رو تنش میکرد بعد اون شکلی میومد ایران .
به نظر من همین که میومد ایران اجرا میکرد کمک خیلی بزرگی میکرد .
بعدش هم خوبه این همه از ما تشکر کرده بابت هدیه ها و اون چیز هایی که بیتا به کارن رسونده بوده . برای من همین چیز ها اندازه یه دنیا ارزش داره .
راستی این همه کمپین زدن طرفدارا . کاش که یه گروه تشکیل میدادیم به بنیاد مایکل ایمیل میزدیم که برایه This Is It مایکل ایران هم میومد .
حرفمو نشنیده بگیرید امتحانمون سخت بود مخم هنگ کرده .
راستی کسی اینجا نیست راجب موضوع اصلی تاپیک اطلاعات داشته باشه ؟
یاسمین چی شد نظرت رو جواب داد ؟
به نظر من همین که میومد ایران اجرا میکرد کمک خیلی بزرگی میکرد .
بعدش هم خوبه این همه از ما تشکر کرده بابت هدیه ها و اون چیز هایی که بیتا به کارن رسونده بوده . برای من همین چیز ها اندازه یه دنیا ارزش داره .
راستی این همه کمپین زدن طرفدارا . کاش که یه گروه تشکیل میدادیم به بنیاد مایکل ایمیل میزدیم که برایه This Is It مایکل ایران هم میومد .
حرفمو نشنیده بگیرید امتحانمون سخت بود مخم هنگ کرده .
راستی کسی اینجا نیست راجب موضوع اصلی تاپیک اطلاعات داشته باشه ؟
یاسمین چی شد نظرت رو جواب داد ؟
www.fullmjj.ir
Moderadores: مایکلا
Tempo para a criação da página:0.508 segundos