صدای مایکل
14 anos 10 meses atrás #15329
por yazdan
Postagens:
7
Obrigado Recebido:
1
Aniversário:
Indeciso
- yazdan
-
Autor do Tópico
- Usuário
-
صدای مایکل foi criado por yazdan
با سلام خدمت همه ی دوستان گلم!
هر چی گشتم هیچ تاپیکی درباره ی صدای مایکل عزیز ندیدم. و فکر می کنم تجزیه تحلیل کردن صدای مایکل خودش یک عمر وقت می خواد ولی ما به کمک هم می تونیم یه نتیجه گیری کلی داشته باشیم:
مثلا درباره ی بازه ی تغییرات صدای مایکل صحبت کنیم یا درباره ی صدا های عجیبی که در هنگام آهنگ خوندن از خودش در می آورد . یا اینکه شایعه شده می گن تو بعضی آهنگ هایی که جدیدا منتشر شده صدای خودش ضبط نشده .
یا کلا می تونیم بحث کنیم که صدای مایکل چقدر در موفقیت هاش تاثیر گذار بوده
موفق باشید.
هر چی گشتم هیچ تاپیکی درباره ی صدای مایکل عزیز ندیدم. و فکر می کنم تجزیه تحلیل کردن صدای مایکل خودش یک عمر وقت می خواد ولی ما به کمک هم می تونیم یه نتیجه گیری کلی داشته باشیم:
مثلا درباره ی بازه ی تغییرات صدای مایکل صحبت کنیم یا درباره ی صدا های عجیبی که در هنگام آهنگ خوندن از خودش در می آورد . یا اینکه شایعه شده می گن تو بعضی آهنگ هایی که جدیدا منتشر شده صدای خودش ضبط نشده .
یا کلا می تونیم بحث کنیم که صدای مایکل چقدر در موفقیت هاش تاثیر گذار بوده
موفق باشید.
Por favor Entrar ou Registrar para participar da conversa.
14 anos 10 meses atrás #15330
por Nasim
Postagens:
714
Obrigado Recebido:
588
Aniversário:
16 Mar 1991
- مدیر قسمت
-
- I Owe Every Thing To You
Respondido por Nasim no tópico پاسخ: صدای مایکل
دوست عزیز ما سعی میکنیم توی بحث آهنگ های مایکل ، برای هر آهنگ صدای مایکل رو تحلیل کنیم.اما بصورت خیلی ... تخصصی تا حالا اینکارو انجام ندادیم . فکر میکنم این بحث به متخصص نیاز داره !
14 anos 10 meses atrás #15363
por yazdan
Postagens:
7
Obrigado Recebido:
1
Aniversário:
Indeciso
- yazdan
-
Autor do Tópico
- Usuário
-
Respondido por yazdan no tópico پاسخ: صدای مایکل
درسته .
ولی نمی دونم می دونید که خیلی از آدم ها حتی از طرفدار های مایکل معتقدند که مایکل نون رقص و شایعه هاشو می خورده و اصلا خواننده خوبی نبوده و رقاص خوبی بوده .
حالا برای سوال هم شده :
نظر خودتان چیه ؟ بدون در نظر گرفتن رقص ها یا ویدیو کلیپ های زیباش ، شما باز هم ، همین قدر که الان طرفدارش هستید ، می موندید؟؟!
ولی نمی دونم می دونید که خیلی از آدم ها حتی از طرفدار های مایکل معتقدند که مایکل نون رقص و شایعه هاشو می خورده و اصلا خواننده خوبی نبوده و رقاص خوبی بوده .
حالا برای سوال هم شده :
نظر خودتان چیه ؟ بدون در نظر گرفتن رقص ها یا ویدیو کلیپ های زیباش ، شما باز هم ، همین قدر که الان طرفدارش هستید ، می موندید؟؟!
14 anos 10 meses atrás #15369
por AM!N
Postagens:
284
Obrigado Recebido:
95
Aniversário:
03 Mai 1991
- Will You Be There
-
Respondido por AM!N no tópico پاسخ: صدای مایکل
صدای مایکل افسانه ای بود و مانند نداره . کسی هم که چنین چیزی میگه طرفدار نمیتونه باشه .satorahs escreveu: درسته .
14 anos 10 meses atrás #15385
por blackfire
Postagens:
1193
Obrigado Recebido:
249
Aniversário:
Indeciso
علم و دانش همان قدرت است ...
- Working Day And Night
-
Respondido por blackfire no tópico پاسخ: صدای مایکل
ببخشید یه سوال دارم
" مایکل نون رقص و شایعه هاشو می خورده "
مگه شایعه ها واسه مایکل نون هم داشته؟
" مایکل نون رقص و شایعه هاشو می خورده "
مگه شایعه ها واسه مایکل نون هم داشته؟
علم و دانش همان قدرت است ...
14 anos 10 meses atrás #15388
por mohammad
Postagens:
1379
Obrigado Recebido:
408
Aniversário:
08 Jul 1996
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
- Working Day And Night
-
- Your Love Is Magical Michael
Respondido por mohammad no tópico پاسخ: صدای مایکل
خوب راجب صدا و موسیقی مایکل هر کسی نمیتونه نظر درست و کامل بده . اگر هم بحثی باشه فقط همه نظرشونو میگن . به قول نسیم یه کسی که وارده باید این کارو بکنه .
راجب صدا مایکل . مثلا اهنگ Human Nature واقعا صداش عالیه . من الان ارشیو کامل این اهنگ رو از همه کنسرت هاش دارم . واقعا گوش دادنش به ادم یه حالی میده که هیچ اهنگی اینطوری نیست . همه اینا فقط و فقط به خاطر صدا مایکله که بی نظیره.
گذشته از صدایه خواص مایکل گستردگیش هم زیاده . تو هر اهنگ مایکل صداشو یه طوری میکنه . حتی اون جیغ ها تو هر اهنگی متفاوته .
ولی خوب من خیلی ها رو دیدم که عاشق رقص و شخصیت خود مایکلن ولی صداشو دوست ندارن .
ماهان تو یه تاپیکی که نمیدونم کجاست یه لینک گذاشته بود که چند تا از اهنگ هایه مایکلو به صورت میکس و بدون اهنگ گذاشته بود . اون قشنگی و خواص بودن صدایه مایکلو نشون میده .
راجب صدا مایکل . مثلا اهنگ Human Nature واقعا صداش عالیه . من الان ارشیو کامل این اهنگ رو از همه کنسرت هاش دارم . واقعا گوش دادنش به ادم یه حالی میده که هیچ اهنگی اینطوری نیست . همه اینا فقط و فقط به خاطر صدا مایکله که بی نظیره.
گذشته از صدایه خواص مایکل گستردگیش هم زیاده . تو هر اهنگ مایکل صداشو یه طوری میکنه . حتی اون جیغ ها تو هر اهنگی متفاوته .
ولی خوب من خیلی ها رو دیدم که عاشق رقص و شخصیت خود مایکلن ولی صداشو دوست ندارن .
ماهان تو یه تاپیکی که نمیدونم کجاست یه لینک گذاشته بود که چند تا از اهنگ هایه مایکلو به صورت میکس و بدون اهنگ گذاشته بود . اون قشنگی و خواص بودن صدایه مایکلو نشون میده .
www.fullmjj.ir
Moderadores: Nasim
Tempo para a criação da página:0.558 segundos