وب سایت کاملترین آرشیو عکس سلطان پاپ مایکل جکسون
14 anos 10 meses atrás #12988
por mohammad
Postagens:
1379
Obrigado Recebido:
408
Aniversário:
08 Jul 1996
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
- Working Day And Night
-
- Your Love Is Magical Michael
Respondido por mohammad no tópico پاسخ: وب سایت کاملترین آرشیو عکس سلطان پاپ مایکل جکسون
این داداش امید یه زمانی باعث شد من این کارو ادامه ندم (منصرفم کرد) . الانم دباره منو به هیجان اورد که این کاره دوباره شروع کنم ولی الان یکم سخت تر میشه چون مدرسه ها شروع شده و از این حرفا .....
منم دیشب تمام عکس هایه فوتوشاپ هیستوری رو سیو کردم . البته قبلا یکمشو سیو کرده بودم ولی دیشب کاملش کردم . همینطور قبلا قسمت Awards رو هم سیو کرده بودم .
قسمت Awards میشه حدود 150MB و قسمت Photoshoots نزدیک 60MB . در کل میشه 210MB .
امشب میخوام قسمت Photoshoots رو قرار بدم .
الان این پستو دادم که این تاپیک بیاد بالا که دوستان هم بعدا که لینک دادم ببینن .
و این که یکم به هیجان بیاد و یکم کمک کنید .
فقط هر قسمتو از جا میخواهید سیو کنید فقط قبلش اینجا بگید و این که نزدیک پوشه هیستوری نشید چون خودم افتادم به جونش و تمومش میکنم. []==[]
منم دیشب تمام عکس هایه فوتوشاپ هیستوری رو سیو کردم . البته قبلا یکمشو سیو کرده بودم ولی دیشب کاملش کردم . همینطور قبلا قسمت Awards رو هم سیو کرده بودم .
قسمت Awards میشه حدود 150MB و قسمت Photoshoots نزدیک 60MB . در کل میشه 210MB .
امشب میخوام قسمت Photoshoots رو قرار بدم .
الان این پستو دادم که این تاپیک بیاد بالا که دوستان هم بعدا که لینک دادم ببینن .
فقط هر قسمتو از جا میخواهید سیو کنید فقط قبلش اینجا بگید و این که نزدیک پوشه هیستوری نشید چون خودم افتادم به جونش و تمومش میکنم. []==[]
www.fullmjj.ir
Por favor Entrar ou Registrar para participar da conversa.
14 anos 10 meses atrás #13008
por Omid MJLover
Postagens:
115
Obrigado Recebido:
52
Aniversário:
25 Jun 1993
- Omid MJLover
-
Autor do Tópico
- Speechless
-
Respondido por Omid MJLover no tópico پاسخ: وب سایت کاملترین آرشیو عکس سلطان پاپ مایکل جکسون
آفرین ادامه بده
14 anos 10 meses atrás - 14 anos 10 meses atrás #13045
por mohammad
Postagens:
723
Obrigado Recebido:
327
Aniversário:
12 Mar 1995
www.FullMJJ.IR [/size]
- Wanna Be Starting Something
-
- I Just Cant Stop Lovin Michael
Respondido por mohammad no tópico پاسخ: وب سایت کاملترین آرشیو عکس سلطان پاپ مایکل جکسون
محمد جان من میتونم آپلود کنم اگه میتونی اون عکس ها رو بریز رو یه سی دی بفرست برا من خودم آپلود میکنم 
دیگه تو خیلی زحمت کشیدی ما هم باید کمک کنیم
میگم تو دانلود کن بده من آپلود کنم اگه این چی چی ان درست بشه منم شروع میکنم به دانلود راستی آدرس دقیقه سایت چیه؟
من هرچی میرم تو سایت صفحه ی SERVER NOT FOUND میاد برام
دیگه تو خیلی زحمت کشیدی ما هم باید کمک کنیم
من هرچی میرم تو سایت صفحه ی SERVER NOT FOUND میاد برام
www.FullMJJ.IR [/size]
Ultima edição: 14 anos 10 meses atrás por mohammad.
14 anos 10 meses atrás #13082
por mohammad
Postagens:
1379
Obrigado Recebido:
408
Aniversário:
08 Jul 1996
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
- Working Day And Night
-
- Your Love Is Magical Michael
مرسی از لطفت که میخوای کمک کنی ولی اگه واقعا میخوای کمک کنی . یه قسمت رو به عهده بگیر . مثلا bad . سایت هم باز میشه مشکلی نداره .
از بد قولی خیلی بدم میاد همون هم سرم اومده . فعلا مدیا فایر مشکل پیدا کرده . من مطمئنم مشکل از من نیست چون هر چیزی که به اینترنت ربط داشت یا عوض کردم یا باهاشون ور رفتم . ولی باز درست نمیشه . ولی فایل هایه کوچیک رو اپ میکنه و مشکلی نداره . ولی فایل هایه یکم بزرگ تر رو اصلا اپ نمیکنه . نمیدونم چه مشگلی داره ؟ ولی همین که درست شد اپ میکنم . حتی یه چیز باحال دیگه رو هم میخوام اپ کنم .
از بد قولی خیلی بدم میاد همون هم سرم اومده . فعلا مدیا فایر مشکل پیدا کرده . من مطمئنم مشکل از من نیست چون هر چیزی که به اینترنت ربط داشت یا عوض کردم یا باهاشون ور رفتم . ولی باز درست نمیشه . ولی فایل هایه کوچیک رو اپ میکنه و مشکلی نداره . ولی فایل هایه یکم بزرگ تر رو اصلا اپ نمیکنه . نمیدونم چه مشگلی داره ؟ ولی همین که درست شد اپ میکنم . حتی یه چیز باحال دیگه رو هم میخوام اپ کنم .
www.fullmjj.ir
14 anos 9 meses atrás #15404
por mohammad
Postagens:
723
Obrigado Recebido:
327
Aniversário:
12 Mar 1995
www.FullMJJ.IR [/size]
-
سلام دوستان من میخوام قسمت بد رو بدست بگیرم ولی وقتی رجیستر میکنم ارور میده و وارد نمیشه لطفا راهنمایی کنید
www.FullMJJ.IR [/size]
14 anos 9 meses atrás #15408
por mohammad
Postagens:
723
Obrigado Recebido:
327
Aniversário:
12 Mar 1995
www.FullMJJ.IR [/size]
-
خوب مشکلم حل شد منم به جمعه شما پیوستم و کارم رو شروع کردم امیدوارم بتونم با موفقیت به پایان برسونمش آخه 6000 عکسه که هر کدوم 300 تا 600 کیلوبایتن ولی خوب به خاطره شما امجی فن های عزیز این کارو قبول میکنم
www.FullMJJ.IR [/size]
Moderadores: FeanoR, کوچکترین طرفدار
Tempo para a criação da página:0.387 segundos