وب سایت کاملترین آرشیو عکس سلطان پاپ مایکل جکسون
15 anos 3 semanas atrás #8036
por a Guest
Obrigado Recebido:
0
Aniversário:
Indeciso
- a Guest
-
- Usuário
-
Respondido por a Guest no tópico پاسخ: کاملترین آرشیو عکس سلطان پاپ مایکل جکسون
هر كي ثبت نام كرد و عكس هارو گرفت لطف كنه عكس هارو اينجا بزاره تاا بقيه هم فيض ببرند
ثواب داره
ثواب داره
Por favor Entrar ou Registrar para participar da conversa.
15 anos 3 semanas atrás #8043
por Omid MJLover
Postagens:
115
Obrigado Recebido:
52
Aniversário:
25 Jun 1993
سینا تو کجای قضیه هستی اصلا تو یه فاز دیگه ای ما بریم این همه عکسو با هزار بدبختی از اونجا برداریم بعد آپلود کنیم بزاریم اینجا ؟
یکم به حرفی که میزنی فکر کن ما دنبال یه راه خوب هستیم که همه بتونن به عکس ها دسترسی داشته باشن که بهترین راهش هم همین خود سایت MJphotosCollectors.com هست
منتها اگه دوستان میخوان بدون دردسر عکس ها رو دانلود کنن به نظرم همون چیزی که M.vMJJ گفت نظر خوبی داد که هرکس یک بخشی رو به عهده بگیره عکس هاش رو Save کنه البته خیلی دقیق و با حوصله
چون در آخر برای اطمینان تمامی عکس ها بخش به بخش از طریق خود سایت شمارش میشن هر کس با جمع کردن عکس ها و آپلودشون تو Mediafire.com برای سهولت در دسترسی به عکس های مایکل جکسون موافقه نظر خودشو بگه که هرکسی رو برای جمع آوری هر یکی از بخش ها استخدام کنیم
جدی بگیرید لطفا
- Omid MJLover
-
Autor do Tópico
- Speechless
-
Respondido por Omid MJLover no tópico پاسخ: کاملترین آرشیو عکس سلطان پاپ مایکل جکسون
sinalovermj escreveu: هر كي ثبت نام كرد و عكس هارو گرفت لطف كنه عكس هارو اينجا بزاره تاا بقيه هم فيض ببرند
ثواب داره
سینا تو کجای قضیه هستی اصلا تو یه فاز دیگه ای ما بریم این همه عکسو با هزار بدبختی از اونجا برداریم بعد آپلود کنیم بزاریم اینجا ؟
یکم به حرفی که میزنی فکر کن ما دنبال یه راه خوب هستیم که همه بتونن به عکس ها دسترسی داشته باشن که بهترین راهش هم همین خود سایت MJphotosCollectors.com هست
منتها اگه دوستان میخوان بدون دردسر عکس ها رو دانلود کنن به نظرم همون چیزی که M.vMJJ گفت نظر خوبی داد که هرکس یک بخشی رو به عهده بگیره عکس هاش رو Save کنه البته خیلی دقیق و با حوصله
چون در آخر برای اطمینان تمامی عکس ها بخش به بخش از طریق خود سایت شمارش میشن هر کس با جمع کردن عکس ها و آپلودشون تو Mediafire.com برای سهولت در دسترسی به عکس های مایکل جکسون موافقه نظر خودشو بگه که هرکسی رو برای جمع آوری هر یکی از بخش ها استخدام کنیم
جدی بگیرید لطفا
15 anos 3 semanas atrás - 15 anos 3 semanas atrás #8047
por FeanoR
Postagens:
2908
Obrigado Recebido:
1357
Aniversário:
02 Abr 1993
- مدیر قسمت
-
Respondido por FeanoR no tópico پاسخ: کاملترین آرشیو عکس سلطان پاپ مایکل جکسون
راستش من تو یک بخشش رفتم سه دونه عکس داشت همونا رو سیو کردم میخواین براتون بزارم
من حاضرم برم بخشش رو ببینم خودم انتخاب کنم
من حاضرم برم بخشش رو ببینم خودم انتخاب کنم
Ultima edição: 15 anos 3 semanas atrás por FeanoR.
15 anos 3 semanas atrás #8050
por Farnaz
Postagens:
1054
Obrigado Recebido:
679
Aniversário:
05 Dez 1991
- Working Day And Night
-
Respondido por Farnaz no tópico پاسخ: کاملترین آرشیو عکس سلطان پاپ مایکل جکسون
فکر کنم تعدادمون باید زیادتر باشه
اونطوری که من نگا کردم 8تا بخش داره دیگه نمی دونم تعداد عکس هر بخش دقیق چقدره اما حتما باید 8نفرو باشیم
من
وحید
امید
محمد
دیگه؟
اونطوری که من نگا کردم 8تا بخش داره دیگه نمی دونم تعداد عکس هر بخش دقیق چقدره اما حتما باید 8نفرو باشیم
من
وحید
امید
محمد
دیگه؟
15 anos 3 semanas atrás #8051
por mohammad
Postagens:
1379
Obrigado Recebido:
408
Aniversário:
08 Jul 1996
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
- Working Day And Night
-
- Your Love Is Magical Michael
Respondido por mohammad no tópico پاسخ: کاملترین آرشیو عکس سلطان پاپ مایکل جکسون
اقا امید من همونطور که قبلا گفتم پایم .
یه سوال .
من الان ثبت نام کردم . ولی این پوشه هایی که میگی گجاست . از کجا باید برم تو پوشه ها .
یه سوال .
www.fullmjj.ir
15 anos 3 semanas atrás #8052
por Omid MJLover
Postagens:
115
Obrigado Recebido:
52
Aniversário:
25 Jun 1993
- Omid MJLover
-
Autor do Tópico
- Speechless
-
Respondido por Omid MJLover no tópico پاسخ: کاملترین آرشیو عکس سلطان پاپ مایکل جکسون
دوستان آماده به همکاری هستن یا نه ؟
Moderadores: FeanoR, کوچکترین طرفدار
Tempo para a criação da página:0.481 segundos