انتخاب آهنگ ها برای ترجمه
- Working Day And Night
-
- Live The Life You Love
Nasim escreveu: دوستان عزیزی که زحمت می کشید و ترجمه ئ اهنگ ها رو میذارید ؛ 2 تا خواهش دارم . یکی اینکه به این تاپیک نگاه کنید تا اگر ترجمه ئ آهنگ های درخواستی رو داشتید هم بذارید یا سعی کنید که ترجمه کنید و دوم اینکه ترجمه ها اشکالاتی دارن ، خوبه اگر هر کس که میتونه به اشکالات نگاه کنه تا اگر تونست تصحیحشون کنه .
با سپاس
الآن ما هم میتونم ترجمه هامون رو بزاریم؟
"...Before You start Pointing Fingers Make Sure Your Hands Are Clean"
Por favor Entrar ou Registrar para participar da conversa.
- Nasim
-
Autor do Tópico
- مدیر قسمت
-
- I Owe Every Thing To You
michaellover escreveu:
Nasim escreveu: دوستان عزیزی که زحمت می کشید و ترجمه ئ اهنگ ها رو میذارید ؛ 2 تا خواهش دارم . یکی اینکه به این تاپیک نگاه کنید تا اگر ترجمه ئ آهنگ های درخواستی رو داشتید هم بذارید یا سعی کنید که ترجمه کنید و دوم اینکه ترجمه ها اشکالاتی دارن ، خوبه اگر هر کس که میتونه به اشکالات نگاه کنه تا اگر تونست تصحیحشون کنه .
با سپاس
یعنی چی ؟ از اولش می تونستید . کافیه تاپیک اون آهنگ رو توی قسمت ترجمه ئ آهنگ ها باز کنید و بر طبق قوانینی که توی تاپیک قوانین این قسمت هست ترجمه تون رو بذارید . و در مورد آهنگ هایی که ترجمه هاشون گذاشته شده هم همین طور .میتونید با توجه به اشکال های اون ترجمه ها - که شما دوباره اون اشتباهات رو تکرار نکنید - ترجمه های جدیدی برای اون آهنگ بذارید .
- Working Day And Night
-
- Live The Life You Love
Nasim escreveu:
michaellover escreveu:
با سپاس
یعنی چی ؟ از اولش می تونستید . کافیه تاپیک اون آهنگ رو توی قسمت ترجمه ئ آهنگ ها باز کنید و بر طبق قوانینی که توی تاپیک قوانین این قسمت هست ترجمه تون رو بذارید . و در مورد آهنگ هایی که ترجمه هاشون گذاشته شده هم همین طور .میتونید با توجه به اشکال های اون ترجمه ها - که شما دوباره اون اشتباهات رو تکرار نکنید - ترجمه های جدیدی برای اون آهنگ بذارید .
نه من از قبل فک میکردم فقط شما میتونید ترجمه بزارید شرمنده
"...Before You start Pointing Fingers Make Sure Your Hands Are Clean"
- Nasim
-
Autor do Tópico
- مدیر قسمت
-
- I Owe Every Thing To You
- Wanna Be Starting Something
-
- Unbreakable
اگه ترجمه Whatever happens رو بزارين خیلی خيلی ممنون می شم
فردای من و تو باز هم تاریک است
سالی که نکوست از بهارش پیداست...
- Dangerous
-
نیازی به گذاشتن متن ترانه نیست ، این کار باعث شلوغ شدن این تاپیک میشه . اسم ترانه کافیه .