راهنمایی برای خرید کفش و کلاه مایکل
15 Jahre 1 Monat her #5165
von FeanoR
FeanoR antwortete auf پاسخ: komak konid
عرفان اینا رو یادت باشه همون کفش فروشی که من میرم راحت درستش میکنه و عکساشو یک جوری باید به طرف نشون بدیم یا اینکه به خوبی عکس براش توضیح بدیم
اینکه درست کردنش راحته
من یک چیز دیگه خودم میخواستم درست کنم که بدون نیاز به میخ کج شی میخواستم چند سال پیش درستش کنم خودم ولی کسی که باهاش میرقصیدم از ایران رفتش
و منم دیگه درستش نکردم
اینکه درست کردنش راحته
Bitte Anmelden oder Registrieren um der Konversation beizutreten.
15 Jahre 1 Monat her #6032
von Farshad
Farshad antwortete auf پاسخ: komak konid
هیچکس تو تهران کسی رو نمیشناسه که لباس های مایکلی بفروشه؟
15 Jahre 1 Monat her #6145
von Jasmine Jackson-mjforever
Dankeschön erhalten::
486
Geburtstag:
01 Dez. 1997
- Working Day And Night
-
Jasmine Jackson-mjforever antwortete auf پاسخ: komak konid
نیازی نیست دوست عزیز. سفارش بدی هم برات میارن. اگر منظورت خود لباس مایکله راحت میتونن برات بدوزن
15 Jahre 1 Monat her - 15 Jahre 1 Monat her #6838
von Elnaz
Elnaz antwortete auf پاسخ: komak konid
لطفا عنوان تاپیکها رو فارسی و گویا انتخاب کنید. عنوان به "راهنمایی برای خرید کفش و کلاه مایکل" تغییر پیدا کرد.
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
Letzte Änderung: 15 Jahre 1 Monat her von Elnaz.
15 Jahre 1 Monat her - 15 Jahre 1 Monat her #6856
von Farshad
Farshad antwortete auf پاسخ: komak konid
Letzte Änderung: 15 Jahre 1 Monat her von Farshad .
15 Jahre 1 Monat her #6885
von mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
mohammad antwortete auf پاسخ: راهنمایی برای خرید کفش و کلاه مایکل
پچه مایکلی تورو خدا کمکم کنید .
چند روز دیگه بیشتر وقت ندارم تا کلیپمو برای کانال 4 بفرستم .
نه رقصم کامل شده .
نه جاییو اماده کردم که برقصم .
و از همه بد تر اینه که لباس ندارم .
(
برای بیلی جین لباس ورزشی میپوشم و به جای دستگش مایکل از این دستکش سیاها که توی مراسم عذا میپوشن استفاده میکنم .به جای کفش هم از این جورابا که تو خونه میپوشن تا گرم بشن استفاده میکنم به خاطر این که لیزه . قشنگ میتونم 20 دور , دور خودم بچرخم . هرچند روز یه بار هم چند تا از این جورابا پاره میکنم .
) به خاطر استحکاک زیاده .[]==[]
برای کلیپم یه کت بیلی جین , کفش , کلاه , جوراب (البته نه هر جورابیا از اینا که مایکل توی اجراش میپوشه . براقه) , دستکش لازم دارم .
اولش میخواستم میکس دنجرس تورو بفرسم و اماده هم شده بودم فقط لباسم مونده بود . رفتم خیاطی عکس لباسو نشون یارو دادم . یارو کپ کرد . و گفت شرمنده ما فقط کت و شلوار میدوزیم . چند جا دیگه هم رفتم هیچ کدوم نتونستن کمکم کنن .
تورو خدا هر کدومتون یکی قسمت لباس بیلی جین مایکلو دارین بهم بگین از کجا خریدید .:mj:
چند روز دیگه بیشتر وقت ندارم تا کلیپمو برای کانال 4 بفرستم .
نه رقصم کامل شده .
نه جاییو اماده کردم که برقصم .
و از همه بد تر اینه که لباس ندارم .
برای بیلی جین لباس ورزشی میپوشم و به جای دستگش مایکل از این دستکش سیاها که توی مراسم عذا میپوشن استفاده میکنم .به جای کفش هم از این جورابا که تو خونه میپوشن تا گرم بشن استفاده میکنم به خاطر این که لیزه . قشنگ میتونم 20 دور , دور خودم بچرخم . هرچند روز یه بار هم چند تا از این جورابا پاره میکنم .
برای کلیپم یه کت بیلی جین , کفش , کلاه , جوراب (البته نه هر جورابیا از اینا که مایکل توی اجراش میپوشه . براقه) , دستکش لازم دارم .
اولش میخواستم میکس دنجرس تورو بفرسم و اماده هم شده بودم فقط لباسم مونده بود . رفتم خیاطی عکس لباسو نشون یارو دادم . یارو کپ کرد . و گفت شرمنده ما فقط کت و شلوار میدوزیم . چند جا دیگه هم رفتم هیچ کدوم نتونستن کمکم کنن .
تورو خدا هر کدومتون یکی قسمت لباس بیلی جین مایکلو دارین بهم بگین از کجا خریدید .:mj:
www.fullmjj.ir
Moderatoren: مایکلا
Ladezeit der Seite: 0.446 Sekunden