Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_FR_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1263
Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_TO_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1264
Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_UNFR_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1265
Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_UNTO_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1266
سلام دوستان .لطفا تو این تاپیک یه جمله از مایکل که تا حالا روتون خیلی تاثیر گذاشته و براتون خاطره انگیز بوده بگید ....یا این که از نظرتون خیلی زیبا بوده و حتی تونسته روی کس دیگه ای تاثیر بذاره........(این مورد برای خودم هم پیش اومده ) خیلی دوست دارم این تاپیک پر از جملات و صحبت های مایکل بشه که موردد علاقه ی شما بوده ........
همیشه عاشق شو وعشق بورز...بزرگ و دوست داشتنی خواهی شد.
The following user(s) said Thank You: شايان, شاپرک
- هنگامی که تمامی هستی را یزدانی ببینیم همگی بال می گیریم. ( اینو تو اعماق روحم می دونستمش ولی مایکل باعث شد که بدونم که می دونم! ، نام کاربریم هم تحت تاثیر این حقیقت گذاشتم شاپرک! که به یاد داشته باشم چی می دونم!)
- تا هنگامی که بتوانم به لحظه ها گوش دهم، همیشه اهنگ خواهم ساخت. (تاثیری که این جمله روم گذاشته انقدر قشنگه که دلم نمیاد آشکارش کنم، بمونه بین خودم و مایک!)
- انچه باید از کودکان بیاموزیم رفتار کودکانه نیست، آنها ما را به عمق خرد و حکمت زندگی پیوند می دهند.
- ما باید فرزند محبوب عشق باشد، نه تو، نه من، بلکه فقط ما!
- فرشته ها به شادی و شعف جواب می دهند زیرا این چیزی ست که از آن ساخته شده اند. ( یک تفاهمی که با مایکل دارم علاقه شدید به مبحث فرشته هاست. از خیلی قبل تر از شناختن مایکل. و وقتی فهمیدم اونم انقدر بهشون علاقه داشته، ذوق پر شدم. بی نهایت برام جالب و عزیز بود که یک کسی تو این مورد احساسش مثل من بوده.)
شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......