Skip to content
eMJey.com — Michael Jackson Fans United

Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_FR_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1263

Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_TO_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1264

Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_UNFR_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1265

Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_UNTO_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1266

لهجه شهر شما چه طوریه؟

قبل 14 سنوات 6 شهور #22030 by kingmichael

• Dangerous
  • Dangerous
  • Legends live forever

• مشاركات: 2642
  • Thank you received: 1458

• Birthdate: غير معروف
  • راستی اراک هم لهجه داره ؟

Please تسجيل الدخول or إنشاء حساب.. to join the conversation.

قبل 14 سنوات 6 شهور #22032 by FeanoR

• Dangerous
    • Dangerous

• مشاركات: 2908
  • Thank you received: 1357

• Birthdate: 02 نيسان 1993
  • shayan69 أكتب: مشهدی ها فقط برن یک جا علاوه بر لهجشون میشه از اینکه میپرسن کدوم میلان به جای خیابون هم میشه فهمید!!!!!

دستمون رو شد =)) =)) =))

مثل این میمونه که بگی ماست سیاهه!

یعنی اینقدر تابلوییم :D راستی مگه ماست سیاه نیست :D

این قضیه یه میلان خیلی جالبه من با یکی از دوستام داشتیم راه میرفتیم تو ماه رمضون بعد دوستم داشت چیزی میخورد طرف ماموره اومد بهش گیر داد اینم چون یک رگ ش گرگانیه با لهجه گرگانی حرف زد که مثلا مسافره بعد تابلو وسط حرف هاش گفت داداش این آدرس چند تا میلان جلو تر :D

قبل 14 سنوات 6 شهور - قبل 14 سنوات 6 شهور #22043 by Hamid

• طراح و صاحب امتیاز eMJey
    • طراح و صاحب امتیاز eMJey

• مشاركات: 1510
  • Thank you received: 1119

• Birthdate: 14 تشرين2 1985
  • شیراز که کاملا لهجه و گویش مخصوص داره . از همون کاکا بگیر و برو جلو ...

مشهد هم که دیگه نگو ... !
    پسر عموی من چند سال پیش تو مشهد شبکه خراسان ، برنامه ویژه ای داشت که دوبله مشهدی می کرد ، برنامه نود فردوسی پور رو هم دوبله کرده بود و جاش حرف زده بود خیلی کمدی و جالب بود .

تهرانی ها هم لهجه مخصوص خودشون رو دارن ، بدون اینکه خودشون متوجه بشن بعضی کلمات رو بیشتر از مناطق دیگه می کشن ، تا حالا چند بار به خود من این حرف رو زدن تو شهرستان !

Keep The Faith
    آخر تعديل قبل 14 سنوات 6 شهور بواسطة Hamid .

Moderators: Ehsanblackfire
    الوقت لإنشاء الصفحة: 0.316 ثانية
    بدعم من منتدى كونينا