Skip to content
eMJey.com — Michael Jackson Fans United

Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_FR_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1263

Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_TO_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1264

Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_UNFR_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1265

Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_UNTO_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1266

عرضه احتمالي بازي Michael Jackson The Experience براي كامپيوتر

قبل 15 سنوات 4 شهور #180 by HessaMJ

• مستخدم
  • مستخدم

• مشاركات: 15
  • Thank you received: 9

• Birthdate: غير معروف
  • من نسخه Xbox با کینکت بازی کردم و کلی ی ی ی ی حا ا ا ا ا ل ل ل ل ل کردم با ا ا ا ش . . .

این نکته رو هم بگم که در کینکت کل بدنتون رو اسکن می کنه و میدونین که 90% رقص مایکل با پا بودش.
    ولی در Wii و PS3 فقط دستتون رو شناسایی می کنه. حالا وقت کردم یه فیلم از رقص با Xbox می زارم. :lol: :kiss: :kiss:

Please تسجيل الدخول or إنشاء حساب.. to join the conversation.

قبل 15 سنوات 4 شهور #181 by HessaMJ

• مستخدم
    • مستخدم

• مشاركات: 15
  • Thank you received: 9

• Birthdate: غير معروف
  • در ضمن وسط رقصها اگه حرکتای مایکل رو درست انجام بدین با کل بدنتون یه هو شما که خودتون توی بازی هستین با عکس مایکل جایگزین میشین...

قبل 15 سنوات 4 شهور #182 by شايان

• Working Day And Night
    • Working Day And Night
    • Mr.Splendid

• مشاركات: 1584
  • Thank you received: 1424

• Birthdate: 01 كانون1 1990
  • HessaMJ أكتب: من نسخه Xbox با کینکت بازی کردم و کلی ی ی ی ی حا ا ا ا ا ل ل ل ل ل کردم با ا ا ا ش . . .

این نکته رو هم بگم که در کینکت کل بدنتون رو اسکن می کنه و میدونین که 90% رقص مایکل با پا بودش.
    ولی در Wii و PS3 فقط دستتون رو شناسایی می کنه. حالا وقت کردم یه فیلم از رقص با Xbox می زارم. :lol: :kiss: :kiss:

آهان!!!اين شد اين فيلم رو حتما درست كن دمت گرم...

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن

قبل 15 سنوات 4 شهور #183 by Sam

• Speechless
    • Speechless

• مشاركات: 102
  • Thank you received: 41

• Birthdate: 29 نيسان 1991
  • نظر ها واقعاً جالب بود:pinch:
    لااقل من تونستم بازی رو اوريجينال تهيه کنم و داشته باشم ولی توی Xbox که اينطوری نيست

حميد به نظرت کيفيت بازی کپی دی وی دی Xbox با بازی اوريجينال بلو ری ps3 يکيه ؟؟؟!!!
    از تو انتظار نداشتم

قبل 15 سنوات 4 شهور #184 by شايان

• Working Day And Night
    • Working Day And Night
    • Mr.Splendid

• مشاركات: 1584
  • Thank you received: 1424

• Birthdate: 01 كانون1 1990
  • از نظر گيم پلي فرقي نميكنه كه نسخه اصل xbox360 رو بگيريم يا كپيش رو!اما از نظر ساپورت حمايت و خدماتي كه ارائه ميشه كاملا بهت حق ميدم اورجينال خريدن يك چيز ديگه است سامي!!!

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن

قبل 15 سنوات 4 شهور - قبل 15 سنوات 4 شهور #185 by Reza

• مستخدم
    • مستخدم

• مشاركات: 10
  • Thank you received: 2

• Birthdate: 26 تموز 1988
  • samijackson1958 أكتب: نظر ها واقعاً جالب بود:pinch:
    لااقل من تونستم بازی رو اوريجينال تهيه کنم و داشته باشم ولی توی Xbox که اينطوری نيست

حميد به نظرت کيفيت بازی کپی دی وی دی Xbox با بازی اوريجينال بلو ری ps3 يکيه ؟؟؟!!!
    از تو انتظار نداشتم

معلومه که یکی نیست! بحث سر کینکت و موو بود، فناوریه به کار رفته توو کینکت خیلی جالبتر و بهتر مخصوصا برای این بازی که حسام هم توضیحشو داد، البته سامی پی اس 3 دیگه هک شده و میشه بازی هارو از رو هارد اجرا کرد! با این حال اورجینال خریدن بازی ها یه چیز دیگه ست و هزار برابر بهتر از اینه که همون بازی رو با چندتا دی وی دی معمولی توو ایکس باکس بازی کنی! بلوری اورجینال کجا و دی وی دیی ه کپی کجا!

I am a cage, in search of a bird
    آخر تعديل قبل 15 سنوات 4 شهور بواسطة Reza .

Moderators: مایکلا
    الوقت لإنشاء الصفحة: 0.396 ثانية
    بدعم من منتدى كونينا